Bowlingbrudarna

2013-12-31 • 18:17:00 / life of matilda
Tradition på nyår att spela bowling! Så de gjorde vi i morse och  nu är vi färdig fixade och väntar på våra gäster! Så vi hörs senare under kvällen!
 
 
 
 
 



Nyårsafton

2013-12-31 • 11:29:50 / life of matilda
godmorgon, sista dagen på 2013 idag. Mitt år har varit väldigt bra, såklart finns de mindre bra saker också men det är mesta bra saker som hänt! Tänkte skriva ett inlägg om de senare i veckan.
 
Idag ska jag först bowla med familjen och två familjer till, sen ska jag till Emma så ska vi fixa inför våra tjejkväll vi ska ha ikväll ska bli super mysigt och ser fram emot de. Dock mycke som ska fixas så ska redan sätta igång nu!:) 
 Min babe



Hur mys?!

2013-12-31 • 00:46:19 / life of matilda
Idag kom min älskade iPhone 5s blev såååå glad! Känns skönt eftersom den är så himla snabb! Och de känns skönt att kunna leverera bra bilder till er. 

Idag åkte jag till Kungälv med mamma för  att handla inför nyår med Emma och hennes mamma, sen åkte vi till tant Rut för en fika med massa prat och skratt! Efter den drog jag hem, grejade med min telefon innan jag drog till fotbolls träningen. Efter de blev jag hämtad av Emma och hennes gula bula Haha.. Vi förberedde inför imorgon oså, vart mycket idag så nu jag jag krypit ner i sängen framför en film och ska snart sova, så vi höra imorgon! 
Godnatt bästa läsare. 2014 ska jag verkligen satsa på bloggen!!




Girls night

2013-12-28 • 21:11:12 / life of matilda
 Är på tjejkväll hos Louise nu, ätit sjukt mycke och väldigt gott haha.. Har lite bilder som ni kan få ikväll eller imån.. Nu ska jag vara social med dom, tänkte bara uppdatera och visa att jag lever ;)




Godmorgon - 28/12

2013-12-28 • 11:14:52 / life of matilda
Igår tränade jag fotboll till kl 17:00 sen åkte jag hem och duschade och sen vidare till Kevin, här sov jag i natt, mys! Igår spelade vi kort rätt länge med Emmy och Maria, vi vann över dom så de va ju rätt skönt haha., aja nu ska vi äta frulle och sen har jag lite planer för dagen, ska bland annat till Louise ikväll som fyller år idag! Så de ser jag fram emot! Vi hörs!



 

nyårs klänningar

2013-12-27 • 15:27:00 / life of matilda
 
satt och pillade med detta igår. som ni ser är jag väldigt mycke för glitter, tycker verkligen man ska dra till med glittriga nyårs kläder då det inte är så ofta man klär upp sig så mycke. jag tycker även det är väldigt fint när man visar lite "hud" förstå mig rätt. jag menar tex att ryggen är öppen eller att man inte har några band på klänningen. jag har tagit alla dessa klänningar från nelly.com :)

stan med pappi

2013-12-27 • 14:01:18 / life of matilda
imorse gick jag upp vid halv 10 för att åka till stan med pappa. i julklapp fick jag en iphone 5s och idag tänkte vi åka och beställa en så den kommer på måndag eller tisdag nästa veckan, längtar ihjäl mig om man säger så!!
sen åkte vi hem och nu sitter jag i min säng och skriver detta inäll lite snabbt, har gjort ett collage som jag ska lägga ut snart. idag ska jag även träna fotboll i munkegärde och sen ska jag sova hos kevin tror jag de blir :)  
men nu ska jag ringa emma så ska vi planera nyår :) 

 

Bästa novis

2013-12-26 • 15:26:31 / life of matilda
Idag är jag hundvakt åt bästa novis, hela dagen för oss själva. Vi har mest sovit haha båda två, rätt skönt! Vi har även vart nere i Kungälv och lämna en tröja lite snabbt och sen hem igen, mysigt!! Senare ska jag dra till stallet, rida min prinsessa och mysa lite extra! Menmen vi hörs




Lilla julafton

2013-12-25 • 15:56:36 / life of matilda
Sprang mest på gymmet idag och sen körde jag biceps och triceps så mina armar är rätt trötta haha.. Sen hem duscha och fixa mig och nu är gästerna här. Idag skiter vi i jul mat och kör på grillat! Kan vara de goaste som finns! 

Aja nu ska vi snart äta, är svin hungrig och sen blir den lite julklappar tror jag, så är de! Vi hörs sen

Fulaste bilden haha bjuder



25 december - gymmet

2013-12-25 • 13:23:28 / life of matilda
Godmorgon på er!
Gick upp vid halv 11 idag och kände mig utvilad till tusen! Bestämde mig för att dra till gymmet eftersom jag åt väääääldigt mycke igår så behövde verkligen träna! Så just nu går jag på bandet medan jag skriver detta, sen ska vi ha gäster i eftermiddag.Fira jul idag med, rätt gött! Blir nog mysigt! Så ser dagen ut, kommer hålla er uppdatera er under dagen men nu ska jag börja springa :)




Min jul

2013-12-25 • 01:37:15 / life of matilda
Åh vilken mysig jul jag haft med familj och släkt! Grymt! Käkat god mat så att jag är helt sjukt mätt, fått presenter som jag är riktigt nöjd över och även äntligen fått lite julkänsla! Vi kom hem vid 23:00 sen dess har jag pratat i telefon med Kevin, plockat ordning i mitt rum och kollat tv, skönt avslut på denna dag' imorgon väntar firande med farmor och farfar! Ser fram emot de så nu ska jag ta och sova! 
Natti hoppas ni haft en grym jul!



 

God jul!

2013-12-24 • 16:24:34 / life of matilda
Idag är bloggningen inte på topp då jag vill tillbringa denna dagen utan min mobil och dator! Haft det super bra än sålänge. Snart kommer tomten och då blir de paket. Imån eller ikväll får ni massa bilder och även film från några stunder idag! Aja hoppas jag får fina presenter! Bild på mig, min syster och våra kusiner 

Hoppas ni får en bra jul bästa läsare!!





Uppesittarkvällen

2013-12-23 • 20:52:39 / life of matilda
Nu kör vi, snälla ge mej en resa till värmen!!





Bortskämd av min älskling

2013-12-23 • 16:06:13 / life of matilda
Åh så mysigt och är jätte nöjd över de jag fick utav Kevin och de jag hade köpt passade honom super bra :D nu ska vi kolla film och bara  mysa hela dagen och ikväll ska vi spela bingo på uppesitta kvällen, klassiska som  man gör varje år! 

Av min bästa!!



dagen före

2013-12-23 • 12:33:25 / life of matilda
åh imorgon är det julafton, längtar! vinter är nog den mysigaste årstiden om de är snö medan sommar är den roligaste. aja jag vaknade iaf vid 10, mådde sådär imorse när jag vaknade,huvudvärk och ont i halsen.. men mår bättre nu när jag tagit alvedon och en dusch. ska börja fixa mig nu och sen dra till kevin. ska bli mysigt att träffa honom även om jag vart med honom varje dag sen fredag.menmen kommer uppdatera under dagen för nu måste jag göra mig i ordning, blir hämtad om 30 min ,
P&K 
 

sjuk igen?!

2013-12-22 • 23:26:02 / life of matilda
dagen har rullat på bra, har ridit, klätt granen och bara tagit de lugnt. tror dock att jag är sjuk, har så ont i huvudet och kroppen. fick de nu på kvällen :(  ska ta en tablett och lägga mig, sova så länge jag kan för imorgon ska jag och kevin fira våran julafton, byta julklappar och så. ska bli spännade att se vad han tycker om min julklapp jag har köpt! dock lite nervöst men de löser sig. vi hörs imorgon. hoppas jag mår bättre! :) 
natti!

älskling, jag saknar dig hela tiden, du varbland det bästa somm fanns, bästavän! <3
 

Festbilder

2013-12-22 • 19:16:42 / life of matilda






startar jullovet på bästa sätt!

2013-12-22 • 13:43:00 / life of matilda
hej på er!
nu är de äntligen jullov och jag är sååå glad över det. startat mitt jullov på ett grymt sätt! i fredags åkte jag in till stan med några tjejer, köpte dock inget eftersom jag redan var klar med mina julklappar.  sen åkte jag till kevin så julbakade vi hela kvällen jätte mysigt verkligen! sen sov jag där. lördag va jag i idrottshallen och kollade på min syster som spelade för sm och dom vann alla 3 matcher med sjuka resultat, tex 19-5 eller vad de nu va as bra, sen åkte jag på fotbollsträning och efter de fixade jag och johanna oss och drog på fest i romelanda. den va helt okej :) stannade väl till halv 1 kanske. tyckte de va kul att träffa alla. och lägger upp bilder från festen snart, bara några haha.. sen sov jag hos kevin och imorse fick vi julklappar för dom firar jul idag för hans föräldrar är skilda så de va mysigt, vi åt även tomtegröt till frukost. nu är jag iaf hemma och ska byta om och åka ut till stallet. är sugen på uteritt men får se vad det blir och såå, men vi hörs senare!
håll koll för snart kommer bilderna upp!
en grej av julgodiset. tog bara kort på detta :)

 

Stress + dagens outfit

2013-12-18 • 23:32:24 / life of matilda
Skolan gick bra rätt bra , skönt att sista provet är över. Efter skolan åkte jag direkt till stallet, fixade och red. Gick helt okej! Sen hade jag skrivit upp fel nagel tid så kom försent till Josefin som skulle göra dom, men snäll som hon är fixade hon dom ändå, sen hem duschade och käkade, sen tig jag tid att mysa med min familj lite vilket behövdes! Sen kollade jag ph och min kära Samir åkte ut:(:( så tråkigt!! Aja sånt händer och  han va en idiot mot Anja! Menmen nu ska jag sova, 2 dagar kvar till lov, kämpa igenom de sista nu! Tagga tagga!! Hörs imorgon!

Detta hade jag på mig idag :)




mycket tankar och känslor

2013-12-18 • 17:06:00 / life of matilda
(detta inlägg kommer säkert tas bort)

åh herre säger jag bara. varför så mycke känslor och drama i allt? jag vet inte vad jag känner längre. inte med något just nu. skolan? allt plugg kan ju dra åt h** och ja vad ska jag säga jag tänker så himla mycke.
egentligen är mitt liv är rätt perfekt nu, min pojkvän är bäst, jag är så kär att jag dör. min familj är bäst och mina vänner är också bäst (dom flesta iaf) ¨men ändå känns något inom mig så himla tungt. kan inte sätta fingret på vad det är önskar verkligen jag visste vad det är.
en känsla av oro och lite arghet spökar inom mig och bara för det reagerar jag på helt fel saker. jag blir sur för inget och skäller på min familj som bara vill mig väl. varje gång jag gjort det får jag ångest, skuldkänslor och känner mig som den sämsta dottern/syster.
vet inte va detta beror på men har en svag känsla av att det beror på att jag stressar så mycke att jag inte ens hinner andas längre, det är så  mycke i skolan hela tiden. alltid något och om det inte är skolan så är det något annat som stressar ut mig.. 
vet inte varför jag precis vade att publicera detta på bloggen men kände bara för det och just nu känner jag mig inte som den bästa människan på jorden.
borde verkligen uppskatta det jag har för jag har det så bra. mamma&pappa ni är bäst, jag älskar er runt jorden tusen miljoner gånger. utan er skulle jag inte vara den jag är idag. 
 
 

godmorgon - onsdag

2013-12-18 • 07:51:00 / life of matilda
Godmorgon,
idag är det prov som gäller. lektionen innan lunch också.. alltid värst för då är man hungrig och då är det svårare att koncentrera sig men så är det och hoppas det går vägen. 
ir kväll skrev jag ett känsloladdat inlägg, har ställt in en tid och tryck på publicera så det kommer ut idag om jag inte ångrar mig under dagen, vore ju fjantigt men vi får se. nu ska jag åka till skolan och försöka göra denna dagen grymt bra, hoppas ni också får en grym dag. ni är nämligen väldigt bra!
 


jag vill uppdatera er, men kan ej

2013-12-17 • 20:02:47 / life of matilda
åh kära ni, jag vill verkligen uppdatera er mycke, har mycke blogg energi och jätte sugen på att blogga mycke men jag hinner verkligen inte det nu, mycke sista veckan innan jullov. just nu sitter jag och pluggar på samhälls prov på 10000 sidor plus 1000 powerpoints att läsa igenom plus mina egna anteckningar, lite överdriv där men inte mycke aså. känns som detta prov kommer gå åt helvete.  dock är jag såå glad att jag fick B på mitt matteprov. andra gången i rad jag får B på matteprov så känns skönt. ska försöka hålla detta nu. vill gärna ha bra betyg i matte även om det inte är mitt starkaste ämne om man säger så.
aja kära ni. kommer bli bättre uppdatering när denna skit är över, vi hörs imorgon, för då kommer jag typ fira för att det va sista provet för terminen. dock en inlämning tills lördagen men den tar vi sen. 
nu samhälls boken, 
puss!

 
stronger then ever. 
 

i don't want you back.

2013-12-16 • 21:02:50 / life of matilda
idag är det ju måndag igen, kändes som en vanlig tråkig måndag. vaknade upp till ösregn och storm, kändes ju sådär pepp på att gå till skolan men sovmorgon gör mycke, började kl 12 idag så riktigt gott! dagen rullade på och när jag slutade vid 4 kom mamma och hämtade mig så åkte vi till kungälv och fixade lite saker. efter det åkte vi hem och sen dess har jag legat i sängen och slappat och snackat med fanny på skype som är i Thailand och har det gött.. är inte alls avis haha! fyfan för regn, det ska vara snö nu!!
aja nu ska jag väl vänta på att ph börjar och efter det ska jag sova. tänkte fixa ngt tidställt inlägg till imorgon, (y)

 
bild brist

en kväll som denna

2013-12-15 • 23:04:37 / life of matilda
åkte till stallet vid 5 och fixade osv, sen red jag, jasmine hade räättttt mycke energi så det va lite bocklingar och stegringar som gällde ett tag haha. men det gick bra iaf!
sen åkte jag hem, duschade och bäddade rent i min säng, så himla mysigt!
vart upptagen med min älskling hela kvällen och en kväll som denna vill jag bara ha min älskade pojkvän här, jag vill krama sönder honom och pussa på honom ch berätta hur mycke jag verkligen älskar honom, utan honom aså åh då skulle jag inte vara någon. världens bästa! 
aja nu vet ni de haha.. just nu kollar jag på johan falk, mest spännande filmen av alla falk filmerna!

du är så fin att jag dör!

 

Pepparkaka bak

2013-12-15 • 13:38:23 / life of matilda
Vaknade upp i min älsklings famn vid halv 11, så gjorde vi oss i ordning och blev hämtade så åkte vi till min mormor för att baka pepparkakor med min släkt på mammas sida, sååå mysigt! Får lite julkänslor nu haha äntligen! Sen ska jag åka till stallet och rida även mysa till tusen! Eftersom jag inte va där i torsdags pga jag va sjuk så ska de bli extra mysigt! Nä nu ska jag fortsätta baka!
Vi bjuder!



påväg att bli frisk

2013-12-14 • 20:28:25 / life of matilda
hej på er!
har vart lite frånvarande de senaste dagarna på grund av att jag hart vart sjuk, dock gick jag till skolan i fredags men mådde sådär. efter skolan åkte jag, kevin och min familj även mina kusiner in till jul på liseberg, hur mysigt som helst var det. vi va där till 22.00 sen åkte vi hem till mej och sov, 
imorse gick vi upp vid 10 och åkte till stan för att julshoppa, köpte jag något? nej.. åh hittade verkligen inget,, 
menmen nu är vi hos kevin och här ska jag sova inatt, mår sådär. har sjukt ont i huvudet och känner mig inte helt frisk menmen får väl ta en till tablett och försöka överleva. 
passade på att uppdatera nu när min älskling är i duschen, själv orkar jag inte ens hänga med haha.. då är de illa.. aja nu ska jag avrunda detta fina inlägg. hörs imorgon eller senare. 
puss&kram ♥

jul på liseberg
 
 

Fortfarande sjuk

2013-12-12 • 10:54:33 / life of matilda
Hemma idag också, så himla segt är det. Tisdag och onsdag har jag mått skit verkligen hemskt dåligt, idag mår jag bättre men har fortfarande lite feber och ont i huvud och hals.. Ska dock till skolan sista lektionen och göra ett matteprov som inte kommer gå så bra tror jag.. Menmen sen ska jag hem och sova mig frisk, behöver gå till skolan imorgon för har massa saker som behöver bli klart! Åh stressssss



20 frågor och svar!

2013-12-11 • 12:51:10 / life of matilda
1. Vad heter du? Matilda Emmy Höjer
2. Hur gammal är du? 16 år
3. Vart bor du? Kungälv, utanför Göteborg
4. Hårfärg? brunt 
5. Ögonfärg? Blå/grå/grön haha
6. Syskon? 1 lillasyster som heter Hanna
7. Singel eller upptagen? Upptagen och galet kär.
8. Vad har du för mobil? Iphone 4..
9. Favoritland? Alla länder med minst 30 + grader!
10. Favoritfärg? rosa, men på kläder är det mest svart & vitt
11. Film? the fast and the furious fimerna
12. Bok? förr eller senare exploderar jag.
13. Vad gillar du mest med dig själv? hm. att jag är snäll och tror att jag är lätt att prata med.
14. Vad gillar du minst med dig själv? mina fräknar
15. Har du några tatueringar? nope
16. Piercingar? Ja, 5 st i öronen
17. Har du någon förebild? Mamma och pappa
18. Vad är det värsta du vet? spindlar, idioter & köttfärslimpa
19. Vad är det bästa du vet? Min pojkvän, mina vänner och familj! Sen finns det ju såklart massa saker, som jasmine och sol & bad. sommarn och massa andra saker!
20. Vem är din favorit kändis? jag vet faktiskit inte, zlatan kanske!

 

sjukis

2013-12-11 • 12:38:34 / life of matilda
godmorgon fina ni! ♥
jag har sovit så dåligt i natt, vaknat varannan timma och haft antagligen hög feber, svettats, fyst, svettats, fyst hela tiden. så blev ingen skola för mig idag och inte imån heller, vet inte hur det blir på fredag, vi får väl se. mår iaf sjukt dåligt och vill bara sova hela tiden så det är väl dt jag har gjort  nästan hela dagen. 
planen var att jag skulle ta mig ner till skolan vid 2 och göra ett prov men vi får se hur det blir med det för just nu orkar jag knappt gå upp i trappan och har inte vart speciellt lätt att försöka plugga när jag mår som jag gör. aja, tänkte väl fixa något inlägg till bloggen nu när jag ändå startat datorn, hörs snart!

 

Sjukt gulliga!!

2013-12-10 • 23:23:26 / life of matilda
Åkte en snabbis till min kusin för att kolla på hennes valpar hon fick för 2 veckor sen, aså helt ärligt, bland det gulligaste jag sett i hela mitt liv, dom va så sjukt fina att man ville äta upp dom, sjuuuukt!!

Gissar att ni håller med efter dessa bilder!!







Videoblogg 10/12

2013-12-10 • 17:37:24 / videor


tisdag 10/12

2013-12-10 • 13:30:19 / life of matilda
jaha då va de tisdag och jag har vart så sjukt trött hela dagen, kunde inte somna igår så blev rätt sent och gick upp vid 7 så inte mycke sömn, nu har jag iaf bara 1 lektion kvar idag så det är riktigt skönt, sen ska jag hem och plugga hela dagen! prov imorgon och prov på torsdag,
har även avbokat mina två pass som jag tänkte köra idag pga att jag har så sjukt ont i halsen och känns som att jag kommer bli sjuk, inte tid med det nu, alla tusen saker nu innan jul.. ah nä ny ska jag jobba lite så hörs vi sernare!

favorit bilden

Instagram @matildaemmy

2013-12-09 • 18:05:45 / life of matilda
Följ mej på instagram :) där får ni en del bilder som ni inte får i bloggen! 
@matildaemmy
@matildaemmy
@matildaemmy




Måndag

2013-12-09 • 17:58:07 / life of matilda
Ah då va de måndag igen, helgen gick riktigt fort även om jag hann med mycke och umgåtts med min  älskling hela helgen, sååunderbart!
Min måndag har än sålänge rullat på bra, hade bara 3 lektioner idag och började vid 12 så en go sovmorgon, efter de har jag vart i Kungälv och fixat julklappar:)  efter de åkte jag hem och tänkte plugga men de blev inget med de för nu ska jag snart träna med laget :)
Fanny och Clara får stå för bilden 




mhh fräsch

2013-12-08 • 21:04:03 / life of matilda
hej fina läsare! ♥
blev en mysig uteritt med sara och kristina, efter det satte vi på hästarna varma torra täcken som dom stog och njöt i när vi andra gick in och fikade. sen blev jag hämtad vid 5 och då tog jag en lång dusch och rakade benen, hårinpackning och ansiktsmask, plus att jag har målat naglarna och tånaglarna och även smörjat in mig, känner mig rätt fräsch nu aså! riktigt skönt, sen blev det mys med familjen som jag inte hunnit umgås med så mycke denna helgen så spenderade lite tid med dom innan jag nu ska kolla på johan falk och poppa lite popcorn, så ser min kväll ut så vi hörs senare, kram!

 

Oboy mys

2013-12-08 • 13:41:22 / life of matilda
Gjorde mig precis en varm oboy med grädde som jag myste med i soffan innan jag bytte om till stallkläderna och nu är jag påväg till stallet i ösregnet brrrrr kommer bli så blött! Hatar Regn! Menmen får ju träffa Jasmine, mitt hjärta! Älskar den fina ponnyn obeskrivligt mycke!




fredagens shopping!

2013-12-08 • 12:45:41 / life of matilda
detta lilla fick jag med mig hem i fredags!

tröja från Vero Moda
 
baksidan 

 
tre örhängen, även dom från Vero Moda

Andra advent!

2013-12-08 • 12:00:54 / life of matilda
I morse gick vi upp vid 8 för att sjunga för kevins lillasyster wilda eftersom hon fyller 4 år idag. Efter de åt vi frukost och tände massa ljus samtidigt som vi kollade på julkalendern, galet mysig morgon plus att det kommit ca 1 dm snö!
Nu kom jag precis hem, ska snart åka till stallet och fixa samt rida i detta galna snöväder! Blir nog mysigt ändå! 
Bilder från morgonen!










Myskväll

2013-12-07 • 20:57:03 / life of matilda
Med favoriterna, film, godis, glögg och lite allt möjligt mys! Har det hur gosigt som helst och detta blir nog sista inlägget för ska lägga bort mobilen nu och umgås med min älskling och hans fina familj! Kommer bli super!
Vi hörs imorgon såklart!
P&k




Dagens outfit

2013-12-07 • 17:58:15 / life of matilda





Uppvisning

2013-12-07 • 16:15:04 / life of matilda
Vaknade upp med min älskling. Bästa känslan att vakna i hans famn! Vi gick upp, käkade frukost och fixade oss sen åkte vi på gymnastikuppvisning, va där i ca 2 timmar och nu är vi hemma hos mig så ska jag bara packa den åker vi hem till honom och sover där i natt, gos!

Bilder tagna idag






Onepiece

2013-12-07 • 02:11:13 / life of matilda
Kevin kom hem hit runt 1, så sen dess har vi snackat och bara myst! Älskar honom sååå mycke! Nu ska vi sova och imån blir de antingen stan eller gympauppvidning, även lite Goa planer för kvällen också!
Sov så gott världens bästa läsare!  

Bild som jag tog förut, gått runt i min systers onepiece hela kvällen, älskar den! 



Blivit stylad

2013-12-06 • 21:45:44 / life of matilda
Kom hem från stan för en timme sen, köpte en tröja och 3 örhängen, tänkte visa er imorgon! För nu ska jag mysa lite med min familj innan jag går och möter upp min älskling som är på fest, sen sover vi här. Mysigt! 

Blev stylad i stan förut i håret, blev jätte fint! Så tänkte äna visa hur de blev :)

Blev även en frappino, mmhhhh!


Mot stan

2013-12-06 • 17:01:09 / life of matilda
Sitter nu på bussen till stan, ska julshoppa om jag hittar något! Ska bli mysigt att umgås med mina friends. Sen  ska jag träffa Kevin senare ikväll! Aja vi hörs senare!



svar på klassfrågestunden

2013-12-06 • 12:17:00 / life of matilda
så här kommer lite svar, ska väl försöka svara så bra det går haha..
 och om det är något ni undrar mer så är det bara att kommentera så svarar jag på de när jag sett :) 


1. Vilka umgås du mest med i din klass? Är Heidi lika smart som hon verkar? :)<3
svar: jag umgås mest med fanny, clara, michis, heidi och louise. jadå hon är smart! :)

2. Fanny verkar så himla go och snäll önska jag också hade en kompis som henne!!
svar: jag det borde du önska, hon är helt galet underbar, så glad att jag lärt känna henne!

3. Vem är roligast i din klass?
svar: gabbe brukar vara den roligaste! 

4. Finns det några snygga killar isåfall vilka?
svar: ja det finns det. :))

5.Vem brukar du sitta med när du sitter med tjejer?  Vem sitter du med om du sitter med killar?
svar: jag brukar sitta med fanny, clara, heidi, michis eller louise när det är tjejerna. när det gäller killarna så är det väl samuel eller oskar tror jag. finns väl även andra men inte som jag kommer på nu :)

6. Vrf skrev du inget om din gamla klass/skola men hela tiden nu ?
svar; det är faktiskt en bra från, jag har ingen aning varför jag inte skrev något om dom förut, blev nog bara inte så.

7. Hur är det att gå med Oscar när han har varit jätte kär i dig? 
svar: vad jag vet så har inte oskar vart kär i mig, och om han har vart de så är det inget som märks nu och det går bra att gå i hans klass.

8. Vem har snyggast killar mellan din klass och den andra ekonomi klassen? ;)
svar; vore ju taskig om jag inte sa min klass. så jag tar väl min klass då :)

9. Vilken linje går du i?
svar: ekonomi på mimers

10. Vem är oscar?
svar: Oskar i min klass antagligen 

11. Är linus snyggast i din klass?
svar: nej men han är snäll :) 

12. Hade du knullat leffe om han ville har hört att du är ganska kåt på han
svar: tack för frågan isak ;) nej det hade jag inte och nej det är jag inte!

13. Är det sant att du gav linus ett bj på festen
svar: återigen isak, nej det gjorde jag inte.

14. Varför sa du att fanny var ful?
svar: har jag verkligen inte sakt, finaste tjejen

15. Är matte roligt ?
svar: nej inte speciellt

16: Vem är största alkolisten i klassen?
svar; haha ingen aning, 

17. Gillar tobias?
svar: han är väl snäll :)

18. hur gammal är du? 
svar: 16 år

19. Är jag snygg?
svar: svårt att svara på eftersom jag inte vet vem du är :)

20. Jämnför din klass nu och din gamla, vilket är bäst? 
svar: hm min gamla klass va mycke tystare och vi blev nog mest tighta i 9an. det va en lugn klass och vi va ganska uppdelade men samtidigt som alla kunde umgås med alla. 
i min nya klass är det rätt mycke snack på lektioner men vi är en stor klass så itne så konstigt. jag tycker vi är rätt tighta men lite grupperat men så är det antagligen för att vi är så många, vi umgås både tjejer och killar och man kan snacka med dom flesta. gillar både min gamla klass och den nya verkligen. mina "nya" tjejkompisar är super goa men saknar att gå med mina hjärtan lollo,cicci och johanna. vi hade det väldigt mysigt och kul tillsammans varje dag i skolan, dock träffas vi fortfarande så det känns väldigt skönt!

21.  Vem/vilka pratat mest? 
svar: isak, gabbe och chris tror jag haha :)

22. kände du någon från innan?
svar: ja, inga tjejer men kände gabbe och chris :)

                                                                            klassfoto (y)

 
 


Snööö

2013-12-06 • 11:54:53 / life of matilda
Godmorgon, inte sovit så mycke i natt pga lite saker men kämpade mig upp och är i skolan, kollar film nu på engelskan så de är gott, dock svin nervös över en redovisning vi ska göra nästa lektion,. Gah aja de kommer nog gå bra!
Blev dock väldigt glad när jag såg att de va snö ute när jag vaknade :D har lite planer för eftermiddagen men de får nu veta senare!:)





snö / kungälvs lucia

2013-12-05 • 21:25:08 / life of matilda
svarade precis på alla frågor på frågestunden om klassen, så dom kommer upp imorgon på förmiddagen, en del frågor va lite knepiga att svara på menmen.
just nu sitter jag och lyssnar på musik, hör hur de blåser ute och det är ju sjukt mysigt! och även att det har blivit vitt på marken utanför mitt hus, sååå gosigt hehe.. hoppas att det är super mycke snö imorgon när jag vaknar, dock ska jag gå till bussen så gärna lagom men ändå mycke haha. vintern är den mysigaste årstiden och sommarn den roligaste. så är det verkligen, på vintern händer allt mysigt medan på sommarn hänger man med sina kompisar, solar, badar och hittar på massa roliga saker så det är ju hur kul som helst med sommar!

åhhh har glömt att berätta att min älskade vän louise blev året lucia, så himla kul! hon förtjänar det verkligen! lycka till nu bästa, du är gryyyyyyyym ♥

 


Home

2013-12-05 • 19:09:21 / life of matilda
Efter skolan åkte jag direkt till stallet, fixade och gosade med min bebis, red inte idag pga stormen och regnet, verken kul för eller hästen att rida i de och för säkerheten också, menmen har käkat och ska nu hoppa in i duschen sen blir det att svara på frågestunden om klassen, fått rätt mycke frågor så ska bli kul! Hörs snart!



Gud va jag längtar!

2013-12-05 • 16:12:29 / life of matilda
Aså ska bli så mysigt med vinter, ser fram emot snön! Älskar sommaren men vinter med snö, julklappar och allt julgodis osv är underbart mysigt! Längtar till jullovet också, åh!





Hata regn

2013-12-05 • 14:09:32 / life of matilda
Sov hos min mormor och morfar inatt, mys! Vaknade vid 10 och tog de väldigt lugnt, började 11:10 och skulle åka skridskor så de gjorde vi i regnet, men de va rätt kul faktiskt! Nu har jag haft engelska och ska bara ha matte sen slutar jag och då ska jag direkt till stallet i kylan och blåsten,. Aja hörs senare. Ska svara på frågorna om klassen ikväll också haha,,




Fotbollsträning nu

2013-12-04 • 18:59:14 / life of matilda
Svin kallt men ska bli kul!




new in - Mulberry ♥

2013-12-04 • 18:33:03 / life of matilda
åh älskar den till tusen, min fina!♥
orättvisa bilder dock..

 
 

Pepparkaksbak

2013-12-04 • 16:50:20 / life of matilda
Efter skolan gick jag till min kära mormor och morfar där min släkt är och bakar pepparkakor och lyssnar på julmusik. Mysigt!! Ska dock snart hem och sen vidare på träning UTOMHUS.. Kommer dö av köld men ska bli kul och ser verkligen fram emot fotboll!  När jag kommer hem ska jag fota min väska!




4 december - klassfrågestund?

2013-12-04 • 10:11:06 / life of matilda
Dagen startade med spanska prov.. Vill inte veta hur de gick.. Nu sitter jag på historia lektion och håller på att skriva ett arbete så passade på att blogga lite snabbt, ska göra min video som ni får se ikväll! Aja vi hörs under dag, 
juste fick en kommentar om jag kunde göra en frågestund om min klass, visst de kan vi väl fixa, men de är bara att fråga på så svarar jag om ni undrar något! Så svarar jag senare idag!




Godnatt!

2013-12-03 • 23:23:41 / life of matilda
Blev så att vi först gymmade sen körde indoor och sen körde lite på gymmet igen, riktigt gott, älskar att träna! När jag kom hem tog mig en lång dusch, käkade lite och nu ligger jag i sängen, ska försöka kolla lite på spanskan igen, vet att de kommer gå skit, är van när de gäller spanskan, de suger! 
Aja imån tänkte jag visa er min nya väska och så funderar jag på att göra en "onsdags video"? Kanske Skulle vara kul, aja vi hörs mer imorgon, puss!

Bra motivation som sitter i hallen på sportlife <3



Gyrmmet - fulaste bilden

2013-12-03 • 20:21:04 / life of matilda
Efter att ha misslyckats rätt hårt med att plugga spanska bestämde jag mig för att åka till gymmet, har gymmat med Kevin i 40 minuter och  nu blir de ett indoor pass, avboka de första passet och gymmade själv ist, va verkligen inte sugen på de passet, men nu blir de indoor :)




bästa som finns!

2013-12-03 • 16:29:42 / life of matilda
denna låten får mig att tänka efter på att man alltid ska ta vara på vad man har innan de är försent, den är så otroligt bra och jag kan inte sluta lyssna på den. det går verkligen inte en enda dag utan att jag lyssnar på den, dom flesta har säkert redan hört den men ni andra, gah lyssna på denna underbara låten!
♥♥♥


Massa plugg

2013-12-03 • 15:49:47 / life of matilda
Blev bettans till lunch, så himla gott! Dagen rulla på fort och nu är jag hemma, har precis gjort mig en smoothie och ska plugga lite spanska en stund innan Kevin kommer, sen ska vi bara mysa och senare ikväll ska vi till gymmet och köra två pass, är as taggad! Mindre taggad på att plugga spanska dock men måste man så måste man,,




Mattekompisarna

2013-12-03 • 10:14:45 / life of matilda
Sitter på mattelektion nu och jobbat med jävla algebra hatar de till tusen haha det suger Och jag suger på det så himla hårt,, efter denna lektion är de lunch och det är dom jag skrivit förr så är de officiella äta ute dagen så idag blir de nog  bettans så de ska bli så gott!! 





Tisdag 2 december

2013-12-03 • 09:14:01 / life of matilda
Va riktigt trött i morse men drog mig upp och nu sitter jag på första lektionen som snart är slut, vi kollar film så de är rätt chill, denna dagen är väldigt go för vi har inte så många lektioner och en lång lunchrast.. Idag tänkte jag spendera dagen åt att plugga och senare ikväll ska jag till gymmet, har bokat två pass så det ska bli skönt!!



min kropp är död!

2013-12-02 • 22:46:00 / life of matilda
sammanlagt gym i 3 timmar så är rätt trött nu man glad över att jag har gjort de. när jag kom hem käkade jag och tog en varmt dusch och just nu håller jag på med en svenska inläming som ska vara klar tills imorgon, är dock nästan klar så det är gott. ska strax sova för imorgon börjar jag tidigt vilket är rätt segt men slutar ändå hyffsat tidigt. morgondagens planer får ni veta imorgon, natti! ♥
 
motivation!!
 

Gym nummer 2

2013-12-02 • 19:50:56 / life of matilda
Passet på träningsmagasinet va helt okej, rätt jobbigt men ändå kul. Nu åker jag till sportlife och tränar med Fanny, springa av mig lite tankar tänkte jag, hatar att göra andra människor besvikna men ibland blir de så, typ nu.. Så behöver springa av mig lite,.




Gymmet alla dagar i veckan

2013-12-02 • 18:34:45 / life of matilda
Dagen har rullat på bra, kom hem från skolan vid 5 för va med mamma och gjorde lite ärenden, när jag kom hem pluggade jag lite spanska faktiskt gick inte speciellt bra hehe.. 
Nu är de dags att träna, ska bli så gött, älskar att träna, blir ett challenge pass med laget så de ska bli riktigt kul! Så vi hörs efter!



måndag 2 december

2013-12-02 • 13:55:38 / life of matilda
startade denna dagen vid 9, tog det väldigt lugnt i morse, lyssnade på musik och gjorde mig en god frukost med rostastade bröd och smoothie. sen tog jag bussen vid tjugo över 11. sen dess har jag haft företags ekonomi och just nu har jag juridik, bara spanska kvar sen slutar jag. ska hem plugga och sen ikväll ska jag träna på gymmet med laget, ska bli så kul att träffa alla igen efter att vi haft uppehåll hela november men nu drar träningarna igång, rätt oskönt att ha utomhusträningar på onsdagar menmen så är det. 
ska bli skönt att komma igång med fotbollen, saknat det och är väldigt taggad! 
aja nu ska jag ta och jobba lite här på lektionen. 

bilder från imorse ♥
 
 
 

1 December ♥

2013-12-01 • 23:15:18 / life of matilda
åh, hur mysigt? samtidigt som jag längtar efter sommarn älskar jag vinter, längtar till snön kommer och såklart jullov & julafton. kommer bli såå bra, dock kommer det 3 tuffa veckor nu med mycke plugg och massa prov/inlämningar. alltid så sista innan lov. allt måste bli klart som ska vara klart denna terminen så är det bara och bara att försöka ge gärnet även om det kommer bli tufft!
min första december har vart så mysigt. min kärlek sov hos mig i natt och i morse gick vi upp tidigt (kl 7) för att jag hade lovat min lilla kusin att fixa hennes hår innan hon skulle sjunga i kyrkan så åkte vi med och kollade, så duktiga! efter det slappade vi hemma och sen åkte jag till stallet, träffade sara och vi red under stjärnklar himmel barbacka med varma täcken på våra gosehästar. så himla go avsluning på denna dag och riktigt go början av en ny månad. nu blir det sova för min det och imorgon skolan vid 12. skönt med sovmorgon, vi hörs imorgon. natti! ♥
 
 
 
 
 

Hej! Mitt namn är Matilda Höjer och jag är 16 år, jag bor i kungälv strax utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet Mimers Hus, linjen Ekonomi. På fritiden spenderar jag mycket tid med min pojkvän som jag vart tillsammans med i över 2,5 år, umgås även med vänner, rider och spelar fotboll. Jag är en tjej som älskar att shoppa och det kommer visas upp här i bloggen. Ni kommer även få ta del av mitt intresse för hästar och fotboll. Men bloggen handlar mesta dels om mitt liv, hoppas du gillar det!



Instagram