såå trött

2013-09-30 • 23:35:52 / life of matilda
pluggat matte från och till hela kvällen utan resultat, fan va trög jag känner mig just nu, min hjärna orkar inte bara.. aja så är de just nu och hoppas jag kan bli godkänd iaf! ska sova nu och imån börjar jag kl 8 så blir att vakna tidigt, oskönt! menmen så är det (känner att jag skriver de hela tiden).
har skrivit ett tidställt som kommer upp imån, annars har jag lite planer på vad jag ska blogga om imån (y) aja hörs då, puss!

han i mitten är bara min, gaaaaaaah 

min snapchat - matildaemmy

2013-09-30 • 18:18:13 / life of matilda
fått ganska många frågor ang min snapchat och ja jag har snapchat och vem som helst (typ) får lägga till mig och det är klart ni får lägga till mig. jag använder typ snapchat hela tiden så bara kul att ha många på det så adda mig gärna på snapchat om ni så vill!

jag heter: matildaemmy
 
bild från snap :) 

 

ovärdaste dagen

2013-09-30 • 18:11:10 / life of matilda
kom som sagt hit vid 12 och fick veta att vi inte började förrän halv 3 så denna dagen blev ganska onödig! kom hem nu för va nere i kungälv och kollade på en sak men a nu är jag hemma och ska snart dra igång med mitt plugg, matte prov imorgon så otaggad.. åh hatar matte! aja tänkte iaf fixa outfit bilder, har en av mina nya tröjor på mig idag så :) 

bild från en annan dag :) 
 
 
 
 

Önskerubrik

2013-09-30 • 14:37:00 / life of matilda
tänkte börja med en ny grej här på bloggen! 
ni kommenterar en eller flera rubriker ni vill att jag ska skriva om tex: 
"min klass" så skriver jag ett inlägg som passar till den rubriken! så kommentera alltså vad ni vill jag ska skriva om så ska jag göra det! 

 

Måndags bilder

2013-09-30 • 12:30:58 / life of matilda
Gick upp vid 10 imorse för började 12, kom hit och då fick vi veta att våran lärare som vi ska ha 2 av 3 lektioner idag är sjuk så håltimma till halv 3, mindre kul! Aja vi pluggar lite inför prov imorgon så de funkar väl än sålänge :)
Oskönt måndag haha..






snart måndag

2013-09-29 • 23:26:53 / life of matilda
haft en väldigt mysig söndag, efter stan åkte jag till stallet och red ut med sara, väldigt mysigt dock läskigt med tanke på att de nästan va helt svart ute haha och vi mötte rådjur osv menmen, kom hem vid halv 9 och hämtde en gullig knappmobil hos emma som jag redan hatar haha. det tar ca 10 minuter för mig att skriva ett sms så det är lite små segt menmen ska vara glad att jag har nått iaf! har mitt vanliga nummer så om de är ngt kan ni nu nå mig! 
ska sova nu, börjar 11:45 imån så det är gött! aja vi hörs imån ska visa er shoppingen också, pussss!

 

Kärlek till shopping

2013-09-29 • 15:13:48 / life of matilda
Posa lite i spegeln med mammas telefon.. Hittat lite så visar er när jag kommer hem! :) 




Tjejkvälls bilder

2013-09-29 • 14:45:00 / life of matilda
blev en väldigt lyckad och mysig kväll! 

 
ebba, cicci e & emma
 
 
ida & alice
 
Lollo & cicci
 
cajsa & ebba
 
 
cajsa, cicci E & alexandra
 
 
fina födelsedags barnet cajsa 
 
slutade i poolparty
 
 
 

Mot stan

2013-09-29 • 13:41:07 / life of matilda
Ska åka en sväng till stan nu med min mamma, ska se om jag hittar lite kläder, kommer säkert inte göra de.. Efter de ska jag till stallet!:) men aa visar er ikväll om jag hittar något! 
Håller just nu på att lägga upp bilderna från tjejkvällen så hoppas dom hinner upp innan mamma hämtar mig. Aja hörs sen!

Dålig fotodag idag ...




Söndag 29/9

2013-09-29 • 11:52:53 / life of matilda
Godmorgon!
Vill börja be om ursäkt för den kassa uppdateringen igår och fredags, har nämligen vart med Kevin och kände att jag behövde lägga bloggen åt sidan lite..
Vi va inne i stan och lämnade in min mobil och har ingen låne mobil så om nån vill min något så skriv på Facebook. Har dock min iPad som jag kan använda till bloggen osv :) vart utan tlfn i en dag och saknar den inte än iaf :) aja ska fixa mig nu så bloggar sen :)




 

klädproblem till tusen

2013-09-28 • 13:42:02 / life of matilda
åh vill bara kassa ut hela min gaderob.. igår när jag skulle till cajsa tror jag att jag hade på mig allt i min gaderob 10 gånger, inget är fint längre haha.. och nu när jag ska fixa mig hittar jag inte heller något jag ska ha på mig så det suger totalt.. aja.. nu ska jag snart träffa kevin, vi skulle egentligen på bio och sen käka nån stans, men dom biona eller vad man säger som vi kunde tänka oss se va fullbokade osv så vi åker in och käkar nån stans och gör ett nytt försöka att lämna in min mobil.. vi får väl se! 
 
saknar mitt långa hår :( klippte mig förra veckan..

 

5 saker jag gillar/ogillar

2013-09-28 • 12:32:01 / life of matilda
5 saker jag ogillar
- folk som man inte kan lita på som säger att man kan prata med dom om allt. även folk som skriver finns och sen gör dom inget åt saken, utan bara skriver så.. 
- regn och när det blåser, så hemskt haha!
- tidiga morgonar, när man måste gå upp innan 9 är hemskt.
- hatar verkligen att läsa när andra ska utomlands så sitter man själv här i kalla sverige.
- när det är för mycket plugg i skolan så man inte hinner tänka på annat än skolan.

5 saker jag gillar:
- när solen skiner och det är varmt
- när jag får tillbaka ett prov som det gått bra på (y)
- älskar power cow! en milkshake typ.
- känslan efter ett tränings pass är bäst!
- nybäddad säng & nyrakade ben, mmhhhhh!

 

Godmorgon

2013-09-28 • 12:11:09 / life of matilda
Hade väldigt kul igår och kom hem till Emma vid 12 och vi la oss väl vid 1, svin trötta båda två haha,, skönt att träffar henne eftersom vi knappt hinner ses längre :( det va även väldigt trevligt art träffa alla andra tjejer, jätte mysigt! Ny ska jag iaf åka och byta ett par skor och sen ska jag hem och plugga en stund, kvällens planer är inte riktigt bestämda än.. Men a uppdaterar snart er igen! Även bilder från igår! Missa iinte!

Jag och bebo, oseriös bild




stresss !!

2013-09-27 • 17:42:03 / life of matilda
gud stressar som fan verkligen!
 har största klädproblemen och vill bara gå ut naken typ haha nej okej inte så illla men vet inte vad jag ska ha på mig och ska till cajsa på tjejkväll, väldigt mysigt!  tar med kameran så imån kan ni räkna med massa bilder! aja nu måste jag skynda mig till emma, bästa emma! ska sova hos henne i natt också! aja puss!!
 
 

Fredag ♥

2013-09-27 • 13:47:34 / life of matilda
åh älskar att de är fredag!
vaknade vid halv 9 imorse, mådde skit, ont i huvudet och allt möjligt, men tog en tablett och kämpade mig igenom dagen, gjorde även våfflor till frukost, hur gott liksom? haha :) 
nu sitter jag i biblan och pluggar med heidi, ska göra de en liten stund till den ska jag möta upp emma i kungälv så ska vi fixa lite saker sen ska jag hem. ikväll ska jag iväg, tror de kommer bli sååå kul :D aja bloggar senare för nu måste jag plugga :) 

fick bli en bild på mig och bebisss

 
 

Bästa!

2013-09-27 • 00:48:03 / life of matilda
Pratade med Johanna i nästan 2 timmar, de va behövligt! Nu ska jag sova för börjar ganska tidigt imån, så måste upp lite tidigare! Dock slutar jag ganska tidigt med! Men vi hörs imån! Puuussss!

Love you darling <3




Åh denna dagen aså

2013-09-26 • 23:03:08 / life of matilda
Vet inte hur jag ska kunna beskriva denna dagen.. Började bra sen blev de kaos, orkar inte med mej själv, förstör för mig själv just nu, åh! Sen  åkte jag till stallet, pratade ut med Sara, som sen hjälpte mig i slutet då jag va tvungen att skynda mig till match! Bästa Sara!!
Spelade match med damlaget och är nöjd över min insats, kroppen fungerade bra för engångs skull! Nu ska jag ringa Johanna och snacka lite de behövs! Förlåt för kassaste uppdateringen men denna dag har vart stress som fan!

Jag och fina michis fick stå för bilden 



 

Torsdag - bilder

2013-09-26 • 16:15:50 / life of matilda
Blev inget morgon inlägg i morse för försov mig men hann med bussen iaf! Hade gympa första lektionen så behövde inte fixa mig så mycke i morse hehe! Slutade iaf kl 3 så åkte hem och ska snart åka till stallet, ska testa att rida idag för att se hur de går hoppas det går bra! Aja vi hörs!

Bilder från idag haha ;)





 

photoshoot 25/9

2013-09-26 • 15:11:00 / life of matilda
blev fotad lite igår så kommer lite bilder (y) 

 
 
 
 
 
 
 

trötttiss - gosi bild

2013-09-25 • 23:50:52 / life of matilda
kändes sådär i mitt lår på träningen, märks att det är irriterat eller vad man ska säga så tog de lite försiktigt! ska vila fram till söndag nu för att kunna vara med på matchen :) har iaf duschat och ska snart sova börjar 11:10 imorgon så ska bli gott, aja vi hörs imorgon! natti ♥
 
avslutar denna goa dagen med goaste bilden på mig och fanny ♥
 
 

fotbollsträning

2013-09-25 • 18:33:16 / life of matilda
nu åker jag på träning, tror vi kommer få veta en väldigt rolig sak idag! :D så berättar för er ikväll!! 
idag inviger jag redan underställ, tusen grader kallt ute :o haha kommer säkert va den ända som har det som vanligt ;) 

 
 

dagens outfit - pink

2013-09-25 • 17:34:01 / Dagens outfit
Pink & white ♥
 
 
 
 
 
 

autografskrivning

2013-09-25 • 16:23:54 / life of matilda
haha större delen av sista lektionen gick åt till att mina goa vänner tränade på sina autografer på min hand haha, snyggt blev det haha.. slutade lite tidigare så är hemma nu och har redan hunnit fota outfit, så missa inte de om en stund för nu ska jag göra lite mat innan min träning, hoppas det går super, är iaf taggad fast de är svin kallt :) aja hörs snart! ♥
 
 

Kallaste morgonen!

2013-09-25 • 08:59:51 / life of matilda
Tvingade mig upp i morse drog på min gose tofflor och min onepiece medan jag gjorde ordning mej, så himla skönt haha! Höll på att frysa till is när jag gick ut, typ 2 grader svin kallt!
Har iaf spanska nu, inte direkt mitt favorit ämne, går ända till 4 idag, wiho'
Och ikväll blir de fotbollsträning d|
Längtar! 




För tuff

2013-09-24 • 23:16:42 / life of matilda
Va med Kevin förut, hade de väldigt mysigt! Efter de städade jag mitt rum, behövdes så mycke! De va kaos men ny är de så fint haha får se hur länge de håller! Ska sova nu, är knappt trött men måste för börjat tidigt imorgon.. Åh aja hörs imorgon!

Fortsätt va lika aktiva i kommentarsfältet! Ni är bäst! 

Va lite tuff förut så.. Haha sämst kvalité på bilden också!




dagens outfit

2013-09-24 • 20:12:22 / Dagens outfit
classy ♥
 
 
 

missnöjd med min kropp

2013-09-24 • 15:10:00 / life of matilda
#MOTETTSUNDARELIV
återigen skriver jag detta inlägg men denna gången menar jag det, nu är sommarlovet slut och dags att ta tag i detta.  jag har vart ganska nöjd med min kropp fram tills i år, jag tränade så sjukt mycke fram till i år då mina knän började svika mej, så nu är jag inte längre nöjd över min kropp och ska därför göra något åt det, så nu hoppas jag kunna ändra på det så jag kan känna mig bekväm i min kropp igen!

Hoppas ni kan hjälpa mig att bli motiverad!

wish me good luck
 
 
 


Stress

2013-09-24 • 14:47:32 / life of matilda
Slutade 14:25 och bussen skulle gå 2 minuter senare så vi sprang som galningar och hann med den så är hemma nu haha! Fick ont i låret också, perfekt... Aja ska väl göra mig nått att äta till mig och Kevin som snart slutar jobbet :) 



Då va de över

2013-09-24 • 11:50:26 / life of matilda
Skönt skolfotot är taget och de blev kaos haha som alltid orkar inte med de.. Dock gick de bra på engelska provet så de va gött iaf! Har nu lunch och börjar om 30 minuter och sen är de bara 2 lektioner kvar sen slutar vi! I eftermiddag ska jag nog vara med Kevin :)

Innan skolfotot :)



 

små depp

2013-09-23 • 23:37:35 / life of matilda
vet inte varför ens.. men är depp och vill bara sova så tänkte iaf göra det  nu, har precis duschat i typ 1 timma, så himla skönt, rakade benen och har precis smörjat in dom så luktar kokos i hela rummet mums! 
imorgon är det skolfoto och vet inte ens vad jag ska ha på mig, kaos! aja nu ska jag sluta va så negativ. vi hörs imorgon!
skrev precis ett lite speciellt tidställt.. så missa inte de! 

godnatt ♥
 
 

Kvälls pw

2013-09-23 • 19:07:31 / life of matilda
Ut och går en pw med mamma, se hur det verkar med mitt lår oså 




Mysigt på stan

2013-09-23 • 18:19:29 / life of matilda
Åkte in till stan för att lämna in min mobil så säger dom att man måste ha något mejl utskrivet så de sket ju sig.. Så medan vi va där passade jag och Gose Fanny på att ta en fika så mysigt, hade mycke att prata om efter att inte ha träffats sen onsdag! Men a sitter på tåget nu så uppdaterar sen!






spelas mest just nu

2013-09-23 • 15:15:00 / life of matilda
dessa goa låtar spelas mest på min mobil just nu (y) 
 
1. avicii - you make me 
 
2. Naughty Boy - La La La
 
 
3. miley cyrus - wrecking ball
  
 
Sen spelas ju ganska många mer men orkar inte lägga upp alla och dessa är väl favoriterna :)

ny design - love it

2013-09-23 • 13:06:00 / life of matilda
som dom flesta antagligen ser har jag ny design och är helt förälskad i den! känns så mycke roligare att uppdatera nu när det är nytt och fräscht! 
både headern och designen är gjort av duktigaste frida! så jag tycker ni borde kika in på hennes blogg och om ni tycker denna är snygg så borde ni kontakta henne för hon gör designer men det kan ni få mer info om på hennes blogg! :
http://fridazlindqvist.blogg.se/
 
kommentera gärna vad ni tyckte om headern och designen, puss♥
 
 

måndag 23/9

2013-09-23 • 12:39:17 / life of matilda
Då var det måndag igen, gick upp vid 10 och tog det lugnt kanske lite för lugnt, fick springa som en idoit till bussen haha.. hann iaf och började 11:45 så sitter nu på företags ekonomi lektionen och tänkte snabbt uppdatera, känner mig helt tom utan min mobil.. tror hela tiden att jag tappat den hehe.. 
efter skolan ska jag och fanny som äntligen är tbx i skolan åka in till stan så ska jag kolla om tre har en lånemobil och hon ska kolla på en klocka så de blir mysigt! hörs senare kommer även tidställda!

ha en bra måndag ♥
fulaste bilden som jag stress tog i morse innan jag sprang till bussen..
 
 
 

goodbye my love

2013-09-22 • 23:57:00 / life of matilda
tog en alvedon förut och druckit riktigt mycke vatten så mår väl lite bättre, hoppas jag mår bra imorgon när jag vaknar med. hela kvällen har jag grejat med min mobil samtidigt som jag kollar wallander. för imorgon åker den in på lagning, dom sa att det tar ca en vecka åhh :( aja har fått låna min snälla syssling jockes gamla 3a sålänge, bättre än inget! tänkte försöka sova snart så jag är pigg imorgon, börjar dock 12 så ingen stress imorgon, alarmet står på 10 så det är mer än skönt haha! aja nu blir det sängen för min del!

tack för att ni läser min blogg bästa ni! ju mer ni kommenterar osv ju mer pepp blir jag till att uppdatera ♥
 
baby <3

 

cozy sunday

2013-09-22 • 20:21:40 / life of matilda
mysig till tusen, ligger i sängen dricker smoothie och kollar tv. skönt att bara ta det lugnt ikväll. måste bara säga att jag älskar min nya design och att det kommer ett inlägg om den imorgon! ska fortsätta ta de lugnt så hörs senare
 
 
 
 

Oskön förlust

2013-09-22 • 16:55:09 / life of matilda
Jaha då va vi där igen! Varje gång jag kolla på min syster så förlorar dom, förra helgen va jag inte med dom på cup och då vann dom hela cupen så haha ska hålla mig hemma i fortsättningen så de blir vinst! Aja nu blir det hem och vila upp mig för min huvudvärk mördar mig orkar inte.. Aja ska njuta lite av min cola 




Paraply tjejen här

2013-09-22 • 14:25:47 / life of matilda
Åkte en snabbis till stallet och fixade, sen hem duscha och fixa mig och nu ska jag åka och kolla på min syster som spelar match, hoppas det går bra! Känner mej typ sjuk har svin ont i huvudet så efter hennes match blir dwt hem och vila! Vill inte bli sjuk och har inte tid med de heller :( aja mer uppdatering sen bästa läsare! 




nytt!

2013-09-22 • 14:06:49 / life of matilda
åh lycka! köpte denna för kanske 2 veckor sen, älskar den!
 
 
 
 
 

Besviken :(

2013-09-22 • 10:06:18 / life of matilda
Godmorgon!
Hade jätte mysigt igår vi kollade film hela kvällen och tog de lugnt, sånna kvällar behövs! Vi vaknade precis och idag va tanken att jag skulle försöka spela match, har vilat från träning och ridning  hela veckan för mitt lår.. Så fick jag ett sms imorse som va tråkigt att läsa så ingen match idag kanske va bra för mitt lår men väldigt tråkigt :(
Aja hörs senare :)




Mysig lördag kväll

2013-09-21 • 19:27:13 / life of matilda
Med min älskling! Vi passar hans gosiga lillasyster så nu blir det kolla på hitta nemo mysigaste filmen haha! Ska trycka i mej mycke godis nu för från och med måndag blir det inget mer sånt! Mer om de imån! Puss 



bildbomb - favorit tjejerna

2013-09-21 • 16:15:10 / life of matilda
åh så mysigt vi hade!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndags video 16/9 - mobba inte

2013-09-21 • 15:23:00 / life of matilda
haha första gången jag gör en sån här video sååå den är la sådär men de får duga :)
kommentera gärna vad ni tycker och om jag borde fortsätta göra såna !
 
 

breakfast

2013-09-21 • 15:15:02 / life of matilda
godmorgon!
denna dag startade klockan 11, det va skönt att få sova ut och även  väldigt mysigt att vakna upp med sina härliga vänner. vi somnade väl vid 3 i natt kanske så är lite små trött idag. 
jag kom precis hem iaf och ska ta de lite lugnt och inte göra något speciellt förrän ikväll. ska väl plugga lite nu en stund tänkte jag!  ska även lägga ut bilderna! :) aja hörs sen

från goa frukosten imorse
 
 
 

Mys till tuuuusen

2013-09-21 • 02:11:49 / life of matilda
Haft en underbar kväll! Snackat om allt mellan himmel och jord, skönt att få prata av sig och bara vara omringad av sina bästavänner, så glad att jag har er underbaraste ni! Nu ska vi väl sova och det ska bli skönt att vakna upp hör imorgon, här trivs jag sjukt bra! Här är platsen då jag alltid slappnar av och bara njuter! Älskar att vara här! Men vi hörs imorgon! Fina bilder tagna vid havet kommer upp imorgon! 
Gonatt fina bloggläsare! 





Mina älsklingar

2013-09-20 • 20:37:59 / life of matilda
Mys! Massa bilder kommer imorgon eller ikväll. 







aså nej jag dör

2013-09-20 • 16:51:19 / life of matilda
på riktigt, tårarna rinner för fullt...
 
 

2 timmar till avfärd hehe..

2013-09-20 • 16:12:42 / life of matilda
dagen i skolan idag gick väldigt fort men den va väl sådär, va inte på bästa humöret idag pga massa saker som jag inte orkar ta upp här just nu.. menmen då va denna skolvecka över och de känns väldigt skönt med helg! nu är jag hemma och ska äta choklad och skriva klart en debattartikel som ska lämnas in ikväll men eftersom jag om ca 2 timmar möter upp mina älsklingar och sen drar ut till mitt sommarställe och har huset för oss själv så måste jag skriva klart den nu :) ska även publicera måndags filmen haha.. 

 

taggar höst

2013-09-20 • 14:21:00 / life of matilda
åh började precis använda ett program som man kan göra sånna här mysiga collage så de kommer ni få se mycket av! 
här kommer iaf ett litet höstcollage. jackan på bilden köpe jag nyligen älskar den så! den ända som saknas i mitt liv är marc by jacobs klockan.. ♥
 
 

Fredag ♥

2013-09-20 • 09:55:40 / life of matilda
Godmorgon!
hade en lugn morgon i morse, började halv 10 alltså för typ 10 minuter sen. vi har just nu hirstoria och ska ha det 1 timma och 10 minuter till.. sen är det iaf lunch. min fredag kommer förhoppningsvis vara väldigt bra. har goa planer inför kvällen och taggar det till tusen. jag och mina älskade brudar ska till mitt sommarställe i natt, bara vi och ha det grymt.. kommer ta med kameran så ni inte missar något haha.. aja nu måste jag lyssna.
hörs senre under dagen ♥
 
bilderna tagna precis innan jag gick till bussen!

 
 
 

fixar lite ♥

2013-09-19 • 22:47:58 / life of matilda
sitter i soffan vilket jag gjort hela kvällen med min älskade mamma. blev lite idol och sen brodchurch eller hur det stavas haha.. har iaf gjort ett tidställt till imorgon och just nu håller jag på att fixa det sista med videon jag spelade in i måndags så den kommer upp imorgon också, den får ni inte mobba..
aja tänkte bara uppdatera och visa att jag lever och hoppas ni haft en lika go dag som jag haft, detta blir gonatt inlägget så vi hörs imorgon och fick precis veta att designen kanske är klar imorgon så taggar :D hoppas den blir precis som jag vill ha den! jaja gonatt friendsss ♥
 
 


kvällens räddning!

2013-09-19 • 19:51:09 / life of matilda
jag orkar inte vänta med bloggningen tills designen är klar då jag nte vet när den blir klar så tänkte försöka blogga som vanligt ändå!

idag har jag iaf vart i skolan och efter det klippte jag mig. aså aa är väl sådär nöjd tycker de blev för kort. min frisör sa att de knappt va slitet som vanligt men bestämde mig för att klippa lite extra så jag slipper klippa mig på ett tag men det blev väldigt kort (för mig) jag menar ni kommer säkert tycka det är långt men det känns som en stor skillnad för mig iaf! aja.. efter det drog jag till stallet och fixade de, snackade med sara om det mesta som vanligt så de va mysigt! på vägen hem fick jag tjatat till mig lite mys gott inför ikväll då jag och mamma är ensamma inatt så vi passar på att mysa framför tv:n tsm haha :D aja nu ska jag ner till mami så hörs vi sen!

kvällens räddning + tända ljus ♥

 
 
 

snart så

2013-09-16 • 20:13:28 / life of matilda
förstår att statistiken är dålig eftersom jag inte uppdaterar... men de kommer. för förhoppningsvis så snart som möjligt är  min design klar och då drar jag igång på riktigt och lovar grym uppdatering varje dag. idag filmade jag snuttar från dagen så ni kommer få se e video från min måndag  :D men nu ska jag kolla idol, tänkte  bara uppdatera och säga att det kommer :)

nya saker på gång

2013-09-14 • 18:22:07 / life of matilda
anledningen till att jag inte uppdaterar är att jag vill vänta till jag fått ny header och design för det ska jag snart få förhoppningsvis, har pratat med en tjej som ska hjälpa mig så hoppas det löser sig så fort som möjligt. sen är det även att blogg appen inte fungerar som jag vill för när ja uppdaterar från den blir bilderna små och det är inte speciellt fint..
menmen längtar efter ny design :D
 
har även shopping och annat jag vill visa men de kan jag visa imån :)

 

Smygtitt

2013-09-13 • 21:04:52 / life of matilda



fredag den 13:onde

2013-09-13 • 13:15:18 / life of matilda
skönt med fredag men mindre skönt att de är otursdagen.
dagen startade med att min syster mobil slutade fundera bara sådär, as konstigt men de är ju som sagt oturs dagen. min familj åker iväg för min syster ska spela nån cup med dom bästa i sverige så hoppas det går bra för dom! jag åker inte med för jag har match och kevin fyller och plus stallet så stannar hemma.
ikväll är planerna inte så speciella, så om nån vill hitta på något eller så är det bara att skriva till mej haha..
 
aja ni får tacka michis för uppdateringen för det va hon som påminde mig :)
 
 
 
 

Hatar dej

2013-09-12 • 23:02:29 / life of matilda



mysigaste

2013-09-12 • 22:27:27 / life of matilda
hej ♥
lite dålig uppdatering idag, men va först i skolan till 4 sen åkte jag hem och käkade och sen åkte jag till stallet där även sara va så vi red ut i skogen och klättrade, sååå sjukt läskigt då sara alltid tar dom sjukast vägarna som man tror är omöjliga att rida på, sen blev det även mörkt eftersom vi va ute i lite över 2 timmar, så himla mysigt!  blev hämtad vi 9 och sen dess har jag duschat och ätit lite så nu drar plugget igång :( mindre kul men de löser dig nog!

bild från uteritten :) i solnedgången
 
 

Behöver slappna av

2013-09-11 • 22:14:00 / life of matilda
Så nu har jag tänt massa ljus och fyllt upp ett bad. Så här blir jag kvar ett, ska bli sjukt skönt!
 




Ledig idag

2013-09-11 • 17:52:00 / life of matilda
Så himla skönt!
Vaknade imorse vid 10 skönt att va ledig idag, gick in i duschen sen fixade jag mig och drog till Fanny med tjejerna, meningen va att vi skulle plugga men blev även mycke snack osv! Sen åkt jag hem vid 4 för har träning då skulle hinna äta innan oså, nu ska jag snart på träning ska ta de väldigt lugnt eftersom jag har ont i mina knän och de är match på lördag :) menmen lite bilder från dagen :)






Wake me up when it's all over

2013-09-11 • 01:01:45 / life of matilda

Så känner jag just nu verkligen..

Kom hem vid 8 hade de jätte mysigt i sta och fick med mej lite hem, visar imorgon för är ledig då, så himla skönt så ska till Fanny och dom andra tjejerna kommer också så ska vi umgås oså, blir säkert kanon! Men nu ska jag nog sova är inte trött men måste för bussen går vid halv 12 imån :) natti'

Oseriös bild, bästa <3


Mot stan

2013-09-10 • 16:06:33 / life of matilda

Slutade vid 2 så satt jag Fanny och heidi kvar och jobbade matte för annars blir de aldrig gjort haha.. Sen när Kevin slutade tog vi bussen till stan och nu ska jag förhoppningsvis shoppa lite nya kläder! Visar er sen om jag hittat något :)


Bildbomb - lunch

2013-09-10 • 11:47:00 / life of matilda

Haha idag fyller Goa Clara år så för att fira henne bjöd vi henne på lunch! Så mysigt! Och här kommer lite bilder från lunchen, muums

 

Bra start på dagen

2013-09-10 • 09:46:59 / life of matilda

Haft data kurs i 2 timmar typ och ska snart ha två timmar till, lite små segt..
Nu på rasten gick vi och köpte oss lite vitamin dricka så vi ska orka hela dagen slutar vid 3 och då ska jag till stan och förhoppningsvis slösa pengar på något vettigt :D

Gose


ny tränare - kändis

2013-09-09 • 17:46:23 / life of matilda
haha nu drar jag på träning och idag kommer våran nya tränare som  många kanske känner igen haha eller a, han har väl spelar i ifk, gais och malmö vad jag vet och så vann han skytteligan när han spela för malmö. han heter iaf peter ijeh :) aja hoppas det går bra så hörs vi senare!
 
 
 

home - webb bild

2013-09-09 • 17:23:32 / life of matilda
äntligen hemma,
skolan idag va överdrivet seg haha åh ville bara hem och nu är jag äntligen det. ska skynda att byta om för har träning om en halvtimma, stressstreess! menmen vi ska få ny tränare idag, en kändis, ojojjoj! aja berättar om det senare för nu måste jag skynda mej! tog precis denna webb bild med min nya data och insåg att den sög haha!

 

Mysigaste morgonen

2013-09-09 • 10:30:21 / life of matilda

Mot skolan


Pannkaks frulle

2013-09-09 • 10:10:20 / life of matilda

Godmorgon!
Vi somnade vid 2 i natt för vi låg och snacka haha! Och i morse gick vi upp kl 9 gjorde amrikanska pannkakor och fixade oss så nu är Jag sjukt mätt och ändå taggad att dra till skolan haha!

Fina Michis


Bilder från kvällen

2013-09-09 • 00:24:26 / life of matilda

Mina babes


Match

2013-09-08 • 19:40:32 / life of matilda

Har precis spelat match och de gick som de gick, inga avbytare bland annat men vi förlora med 5-2 tror jag de slutade.. Aja känner ändå att vi kämpade på i slutet och inte gav upp! Efter matchen kom en tjej som heter Linnea tror jag fram och pratade lite, hon sa även att hon läser min blogg så De va väldigt kul och eftersom hon fyller år idag får jag väl passa på att skriva grattis och hoppas att hon läser detta!:D
Aja ska skynda mej att fixa mig ska iväg på tjejkväll!

Ajajaj..


mina naglar!

2013-09-07 • 23:49:59 / life of matilda
såååå himla nöjd! älskar dom!!
 
         

1,2 mil

2013-09-07 • 15:20:15 / life of matilda

Sprang 1,2 mil på bandet idag, fyfan va segt de va i slutet men sååå glad efter! Nu ska jag ta en dusch och sen åka på Kalas hos Kevin, sen sover jag där, men mer uppdatering sen för nu måste jag skynda!


Trääääna

2013-09-07 • 13:23:13 / life of matilda

Nu drar jag till gymmet och blir biff


Lördag 7/9

2013-09-07 • 11:52:36 / life of matilda
glömt av att det är september.. det känns verkligen inte så med tanke på att det va typ 25 grader klockan 8 igår kväll haha! 
igår gjorde jag iaf min naglar, sååå himla nöjd visar er senare, efter det gick jag till kongevi och kollade när damlaget spelade match som tyvärr slutade med förlust menmen det va ettt bra lag. 
ska visa er naglarna sen, ska bara ta kort på dom oså! för nu ska jag ta på mig tränings kläder och dra till gymet, vilade från träning igår annars har jag tränat varje dag denna veckan, perfekt! aja vi hörs under dagen!
ha en bra lördag!
 
 

stay strong

2013-09-06 • 23:31:15 / life of matilda
 

Min gosi

2013-09-06 • 22:02:14 / life of matilda


assåååååååååå

2013-09-06 • 17:03:16 / life of matilda
det inlägg som precis publicerades skulle kommit upp igår... fattar inte varför det ska krånga så himla mycke.. aja! fredag idag, skööönt! kom precis hem från en go dag i skolan och ska snart åka och göra mina naglar, kan inte bestämma mig vad jag ska göra för naglar så de är lite jobbigt!
 
men visar er senare för nu måste jag åka pusssss!
 
bild från igår. tog massa visar er ikväll!
 
 

Morgonrock - bjuder

2013-09-06 • 16:57:26 / life of matilda

Nöjd med denna dagen, bättre än igår men sååå mycke som snurrar i mitt huvud och inte vill släppa och det suger.. Menmen ska försöka sova nu och hoppas morgon dagen blir bra, ska göra mina naglar imorgon! Längtar ihjäl mig!:o

Bjuder på en ful bild


Trött

2013-09-05 • 20:59:02 / life of matilda

Gjort mycke idag, två hårda träningspass sen ett jobbigt pass på Jasmine på ängen, vääääldigt slut i kroppen. Ska käka lite mat sen ska jag hoppa in i duschen ta en lång dusch och sen blir de plugg, en engelska grej som ska in imån så :) aja hörs snart


2 hårda pass

2013-09-05 • 13:28:01 / life of matilda

Först ett gympass med Goaste Fanny, vi va båda ganska döda efter, så åt jag frukost (det på bilden) i bussen till skolan, sen hade vi vikarie på gympan som va sten hård så blev ett hårt pass på idrotten, as kul! Nu sitter jag halvt död på engelskan och ska försöka plugga lite! Så vi hörs senare


Vill inte

2013-09-05 • 08:28:48 / life of matilda

Godmorgon, vill inte gå upp haha., super trött idag menmen.. Ska upp nu och sen ta på mig och lite Så sen ska jag möta upp Fanny så ska vi träna innan skolan, på gymet. Har as mycke träningsvärk från gympasset i tisdags så ska nog mest springa idag! Aja vi får se nu måste jag iaf gå upp så jag Inte kommer för sent!


Lite bästissnack

2013-09-04 • 23:38:23 / life of matilda

Va precis vad jag behövde, smsar med Johanna. Snackar om allt mellan himmel och jord, skönt!
Ligger i sängen smsar och lyssnar på musik, vet inte vad det är med mej åh varför deppar jag.. Hoppas jag kan bli på bättre humör imorgon.
Så kära klass kompisar om ni läser detta, va extra snälla och roliga imån, need it..
Hehe.. Aja gonatt


Åh...

2013-09-04 • 21:47:28 / life of matilda

Dålig dag redan från imorse .,


en av favoriterna just nu

2013-09-04 • 18:22:25 / life of matilda
fått den på hjärnan
 

ang förra inlägget

2013-09-04 • 17:19:46 / life of matilda
hej mina fina.'
det inlägg som kom upp i morse skulle kommit upp igår men då ville min mobil inte det.. menmen detta inlägg är första gången jag skriver från min nya dator. den är väldigt liten men ändå väldigt bra! :) 
skolan idag gick väldigt segt typ... men hade roligt med mina friendzz som vanligt! slutade kl 4 så blev jag hämtade och nu har jag precis käkat, muuuums! idag blir det fotbolls träning för min del! men den börjar vid 7 så innan det tänkte jag plugga lite! hörs sen 
 
BJUUUUUUUDER!! fulare bild får man leta efter, dock är fanny världs söt på denna bilden!
 
 
 

Gym bilder

2013-09-04 • 08:40:59 / life of matilda

Helt slut, kommer säkert ha träningsvärk imorgon annars är de väldigt konstigt! Menmen nu har jag duschat, ska plugga en stund och sen sova, är död haha! Aja här kommer lite bilder från dagens gympass. Vågade knappt hoppa ner efter :o


Gymet

2013-09-03 • 18:53:15 / life of matilda

O försöker bli biff


Dagens lunch

2013-09-03 • 14:58:13 / life of matilda

Fet nu


Ny dator

2013-09-03 • 10:37:50 / life of matilda

Godmorgon!
Vaknade vid 7 av alarmet, och mådde helt okej så gick till skolan och nu sitter jag här några timmar senare med världens huvudvärk och längtar tills vi ska sluta... Fattar inte hur svårt de kan vara Att hålla sig frisk när man börjar skolan. Har vart frisk hela sommarn :( aja dags att räkna lite matte! Hörs sen!

Juste fick ny dator förut! Den verkar helt okej men ska kolla mer på den sen!


Världens Goaste

2013-09-02 • 22:59:56 / life of matilda

Orkar inte bli sjuk :( mår skit och ska nu sova och hoppas att jag bli bättre under natten så jag kan gå till skolan imorgon. Vi ska få våra datorer och de har jag inte lust att missa faktiskt :/ börjar tidigt imorgon så blir att ställa klockan tidigt!

Michis fick mej precis på mycke bättre humör genom att skicka denna över Goa grej! Haha så himla söt!


Sprucken Iphone :(

2013-09-02 • 19:30:50 / life of matilda

Åh min älskling


Dagen började bra.. Men sen

2013-09-02 • 18:36:54 / life of matilda

Åh dagen började bra, gick upp kl 9 gick ut och sprang och sen tog jag en lång dusch, tog på mig och sen gjorde jag en smoothie, som ni läser va min morgon perfekt, ända till jag kom till bussen satt mig och vänta o så tappar jag min mobil.. Tror ni inte hela jävla fram skärmen spricker? Jo såklart! Haft min mobil i 2 år och nu en månad innan jag ska byta spricker jäveln.. Åh aja visar bild sen!
Skolan gick bra sen åkte jag till stallet och mockade snabbt sen hem, började må dåligt så valde att skita i träningen idag, haft fortfarande sjukt ont i huvudet och känner mig varm, så ska krypa ner i sängen efter jag duschat,. Aja ska uppdatera snart igen puss


Så trött

2013-09-01 • 22:52:57 / life of matilda

Kom hem vid halv 9, gick ganska snabbt ändå, åkte hem tog en lång dusch och sen dess har jag legat i sängen med godis och kollat på Wallander, mysigt! Ska svara på frågorna imån morgon! Börjar nämligen 11:45 :) riktigt skönt haha!
Ska fortsätta kolla sen göra en peeling och sen sova :)

Fulaste bilden


Åh typiskt

2013-09-01 • 16:40:48 / life of matilda

Såklart drog världens regn oväder till när jag red. Höll på att dö typ haha sjukaste regnet! Så när vi kom in i stallet va jag riktigt blöt även Jasmine som nu får stå inne torka och äta Hö och bara mysa medan jag sitter i bilen påväg till Torslanda ska inventera Willys med laget, så de lär Ju ta några timmar, typ 3/4 :( hemma sent men gör inget för börjar 12 imorgon! Men bloggar senare pusss!


Skruttan

2013-09-01 • 14:33:32 / life of matilda

Nu blir det en liten uteritt i denna hemska blåsten :( hatar när det blåser och regnar! Allt blir då tråkigt då! Menmen kommer iaf ha det väldigt mysigt med finaste hästen! Så nu ska vi på med det sista sen ger vi oss ut!

Ska svara på massa frågor ikväll ang mina byxor och skorna och lite allt möjligt!


#me

2013-09-01 • 13:53:44 / life of matilda

Igår


Gårdagens farligheter- bilder

2013-09-01 • 12:06:50 / life of matilda

Va på kalas till 10 sen gick vi hem, Kevin kom till kalaset vid 7 så mysigt att träffa honom så när vi kom hem tände vi ljus i hela rummet och satte på en film, gossiiii!
Juste glömde skriva att jag körde trial igår as kul!:D fick lite bilder som kommer här nere sen! Vi vaknade iaf vid 10 och nu tänkte jag plugga lite medan min prins är här så jag får lite pepp haha.. Sen väntar andra saker i eftermiddag! Puss!


Hej! Mitt namn är Matilda Höjer och jag är 16 år, jag bor i kungälv strax utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet Mimers Hus, linjen Ekonomi. På fritiden spenderar jag mycket tid med min pojkvän som jag vart tillsammans med i över 2,5 år, umgås även med vänner, rider och spelar fotboll. Jag är en tjej som älskar att shoppa och det kommer visas upp här i bloggen. Ni kommer även få ta del av mitt intresse för hästar och fotboll. Men bloggen handlar mesta dels om mitt liv, hoppas du gillar det!



Instagram