2,5 timme i skolan

2014-02-28 • 14:44:26 / life of matilda
Skön dag, gick 11:35 till 14:00. Så nu är jag hemma och ska inte göra något speciellt, taggar att träffa min pappa jätte mycke, han är en väldigt viktig person i mitt liv så de är skönt att ha honom hemma. 
Ah nä ska iaf baka  något gott tänkte jag, mina kompisar har en mat blogg och hade gjort en kladdkaka med polkamaräg som jag är lite sugen på att göra! Så de får de bli!

Pluggisarna



Godmorgon!

2014-02-28 • 08:13:27 / life of matilda
Just nu hade jag kunnat sova rätt gott med tanke på att jag börjar 11:35 men såklart hade jag bokat tid på um kl 08:30 haha., så himla segt! Men aja jag är vaken och ska snart gå ner dit. Efter det ska jag hem igen och ta de lite lugnt tills jag måste dra mig ner till skolan, har två lektioner idag varav en ska vi se film så blir en go fredag. Ikväll kommer även min saknade pappa hem äntligen så ska väl umgås med honom lite!
Har massa planer för helgen! Så se fram emot de haha! Hörs sen puss




lätt att tappa motivationen

2014-02-25 • 20:36:00 / life of matilda
yes så är det, för två veckor sen blev jag sjuk, va sjuk i ca 2 veckor och det va nog de tråkigaste jag vart med om typ.. nädå men inte speciellt kul att skriva varje dag att "ja idag tillbringar jag dagen i sängen precis som igår, förrgår och alla dagar den senaste veckan." så istället fick även bloggen vila. tillbaka till skolan denna veckan så är det såklart 100 saker i skolan. tex 3 prov imorgon, ett prov och ett muntligt tal idag så som ni förstår är det stress.. men imorgon är det värsta över så det ska bli skönt, taggar helgen då det är ghs. tagga tagga tagga!!
nä  nu blir det plugg, tänkte bara visa att jag lever!

mina goingar! ♥
 

sjuk..

2014-02-18 • 18:17:42 / life of matilda
förlåt för den kassa uppdateringen men har haft feber och mycke annat så har inte direkt vart så sugen på att ta upp datorn och blogga. därför fick bloggen vila nu när jag är sjuk.
har vart hemma från skolan idag, sjuk som sagt. inte gjort något bara legat i sängen hela dagen och tagit de lugnt, ska nog va hemma imorgon med vilket känns segt..! 
men så är det nu och så fort jag blir frisk tänker jag ta tag i bloggen verkligen.. men nu ska jag fortsätta vila så vi hörs senare idag! kram

 

snabbis uppdatering!

2014-02-15 • 16:38:14 / life of matilda
igår hade jag la typ över 40 graders feber och mådde sjukt dåligt!.. så fick sova hemma själv och insåg att det va första natten jag sov själv på hela lovet haha.. kommer bli konstigt att sova själv nu när skolan börjar!
aja, imorse mådde jag mycke bättre, inte helt frisk men bättre så åkte med min kära vän emma som även fyller år idag (grattis bästa) till stallet för att hjälpa henne fixa stallet och rida hennes ursöta ponny. hon har nämligen ramlat av och skadat sig :( det gick rätt bra och efter de åkte jag hem, duscha och vilade en stund och nu ska jag åka till kevin för att sova där och slippa sova själv haha.. kommer nog bli kanon. ska ta de lugnt för imån är det fullt upp! 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN! ÄLSKAR DEJ RUNT JORDEN 100000 GÅNGER!

 

#allahjärtansdag

2014-02-14 • 15:00:48 / life of matilda
Vaknade med hög feber och knappt någon röst, känns ju sådär med tanke på att de är match på söndag och att de är alla hjärtans dag idag..
Jag och min prins sitter iaf nu på jensens och ska äta. Sen blir det nog hem och sova, knarkat tabletter och försöker hålla mig vaken så bra som de går. Aja ska inte sitta med mobilen nu!




Handledarkurs

2014-02-13 • 17:46:15 / life of matilda
Har ju funnit roligare sätt att spendera en torsdagskväll, ska iaf ta tag i att börja övningsköra så då behövs det gå en kurs så vi hörs om 3-4 timmar för så lång är denna kurs,,

 



Varm choklad

2014-02-13 • 15:37:04 / life of matilda
Är lite små sjuk så glad rätt glad när min prins gjorde varm choklad till mig, som jag nu dricker samtidigt som jag kollar på skidskytte. Ska snart hem för ikväll ska jag på handledarkurs för ska börja övningsköra så blir en kurs på 4 timmar att inte se fram emot ikväll kommer säkert inte ens höra vad dom säger för hör inget på mitt vänstra öra..





Min skatt

2014-02-13 • 15:03:34 / life of matilda
Har somnat rätt gott på mig, gosigaste killen på jorden!




Bättre idag

2014-02-13 • 14:05:10 / life of matilda
Knappt sovit något i natt, behövt ligga på en sida som sagt.. Annars vaknade jag vid 9 åkte till Apoteket och fixade tabletter så nu har jag inte så ont i örat, skulle till stallet men läkarn tyckte jag borde vila idag och även igår.. Så ser fram emot söndag då jag ska rida.
Är nu hos Kevin, halvsover i soffan framför en hockey match. Rätt mysigt!
Ska vara här idag tills jag ska i väg ikväll! 




Natti!

2014-02-12 • 23:43:29 / life of matilda
Har precis droppat i massa mediciner om i mitt öra så hör inget och måste ligga med den sidan upp hela natten vi får väl se hur jag lyckas med de. Nu ska jag iaf sova. Imorgon blir en lugn dag, bara vila och bli frisk, ska kanske iväg en pytte stund men annars inget förän på kvällen då jag ska på kurs :) 
Hörs imorgon!



Outfit

2014-02-12 • 22:15:01 / life of matilda



New nails!

2014-02-12 • 17:44:37 / life of matilda
Var som sagt på vårdcentralen och kollade mitt öra, har nån inflammation i hörselgången, typ öroninflammation och det gör sjukt ont, kan knappt tugga med den sidan så rätt oskönt! 
Blir därför ingen fotbolls träning för min del idag, inte så bra med tanke på att jag har match på söndag..
Men aja efter åkte jag in med Fanny till stan, fixade mina  naglar och käkade,nu är jag påväg hem och ska upp till träningen o kolla iaf :)

 

Redan onsdag

2014-02-12 • 11:55:51 / life of matilda
Igår hade jag det super mysigt med Emma, vi va i stan och fick som sagt med mig lite smink hem som jag ska fota sen, sen tränade vi lite på gymmet och efter det köpte vi lite godsaker som vi käkade hos Emma senare, blev massa skratt och  prat, hade kramp i magen av skratt från och till så det va ju rätt kul haha.. Sen körde Emma hem mig i sin söta bil vid 22:00 tror jag och då gjorde jag ansiktsmask och duschade håret osv.. Vid 1 kom Kevin till mig och då sov jag redan så va  rätt mysigt när han kom och kröp ner bredvid mig. Så va min dag igår iaf!



Idag va tanken att jag skulle in till stan och fixa mina naglar nu på förmiddagen men har fått så sjukt ont i örat så har fått en akut tid på sjukhuset så ska tid vid 14:00, beroende på vad dom säger åker jag och gör mina naglar eller åker hem, beror på om dom säger att det är okej att jag tränar fotboll ikväll, vi får se hur det blir! Nu ska jag sätta på en film iaf!


Min Goa frulle <3

Lunchtime

2014-02-11 • 16:08:55 / life of matilda
Va riktigt gott med lunch nu, efter gått på stan. Köpt lite smink och kan visa er när jag kommer hem när de nu blir för nu ska vi till en annan affär sen träna och sen massa andra saker så får se när jag kommer hem!




till bussen

2014-02-11 • 13:15:35 / life of matilda


Är nu påväg till bussen, ska möta upp min saknade vän Emma. Vi ska in till stan och kolla lite och ikväll träna så blir nog en kanon dag! 


Måndagsmys

2014-02-10 • 22:21:49 / life of matilda
Med min älskling 



För härliga!

2014-02-10 • 13:58:49 / life of matilda
Åh vilka härliga vänner jag har, sjukt!
Vi hade en as rolig och go kväll som bjöd på mat och spel osv! Blev rätt sent så är trött idag.. Dom flesta har åkte hem och jag o Fanny är kvar, vi äter chips, popcorn och tjockar oss och firar att de är lov! 
Vet inte när vi åker hem men jag har träning ikväll som jag ska gå på och sen ska jag sova hos Kevin som det ser ut nu, ser fram emot de!

Bilder från igår


 

Massa planer

2014-02-09 • 16:57:46 / life of matilda
Denna dagen har bara runnit iväg, vaknade upp bredvid min prins kl 9 i morse, sen hämtade vi Fanny vid 11 så handlade vi inför tjejkvällen, efter det åkte jag upp till stallet, fixade åt  4 hästar dvs hela stallet och sen red jag finaste jasmine! Red ut barbacka. Sen hämta mamma och Fanny mig så åkte vi ut till mitt sommarställe där vi ska ha FF och tjejkväll ikväll ska bli så mysigt, vi bli ca 6 st brudar som ska ha huset för oss själva och sen sova här i natt, blir perfekt! 
Har precis duschat och medan Fanny duschar väntar jag på att världscupen i hoppning ska börja hehe.. ;)




new in!

2014-02-09 • 14:20:00 / life of matilda
detta fick jag med mig hem frå göteborg igår!

 
 
 

Matblogg?

2014-02-08 • 21:11:56 / life of matilda
Haha min blogg verkar ju för tillfället bara handla om mat.. Köpte lite saker i stan förut som jag tagit kort på så ska bara lägga över dom på datorn! Så får ni se dom ikväll eller imorgon! 
Sen tänkte jag kanske dra igång en frågestund, vad tycks om de?
Nä nu ska jag kolla mello med min familj och älskade pojkvän! Antagligen lite skit dåligt som vanligt haha men är lite tradition så ändå mysigt att kolla på..

Morgondagen är fullspäckad med massa grejer! Kommer vara fullt med saker från kl 9 till sent på kvällen. Ser jätte mycke fram emot de så inga problem! 

Idag stog jag för att fixa efterrätten, hur gott ;)

Smygtitt på lite av shoppingen

Stan med mammii

2014-02-08 • 15:50:02 / life of matilda
Så nu är vi äntligen här, hann käka thai mat med mitt hjärta innan och nu ska jag kolla i två affärer som jag inte vart i nån gång! 

Min posare;) 

Skidor och varm choklad

2014-02-08 • 13:46:27 / life of matilda
Sent godmorgon! Tiden har bara rullat iväg och jag har kollar tv hela morgonen, skidor och ny skridskor som inte är så jätte kul men ändå mysigt! Även druckit varm choklad! Ska snart byta om till lite vanliga kläder ist för mjukis, ska nämligen åka till stan med mamma och kolla lite o ta en fika, bara hon och jag. Kommer nog bli kanon! Om jag hittar något visar jag er det senare idag,
Nu ska jag iaf göra i ordning mig, hörs senare 



  

Nyttig osånt

2014-02-07 • 22:48:56 / life of matilda
Har spenderat kvällen hos min prins! Ätit god mat och kollar tv osv. Istället för att trycka i oss massa godis blev det fruktsallad och lite vanligvisp till, kanske inte så nyttigt men riktigt gott, helt klart lika gott som att äta godis om inte godare! 
Nu ska vi sätta på en film innan vi ska sova, är rätt trött efter en skolvecka som vanligt! Men nu ska jag vara social med min babe! Puss gonatt!




outfit (y)

2014-02-07 • 18:48:00 / Allmänt
 
 
 

Movietime!

2014-02-07 • 15:43:29 / life of matilda
ska kolla mysfilmen frozen, andra gången jag ser den men den är ju sååå gosig!

 
 

LOV!!

2014-02-07 • 15:13:10 / life of matilda
Ja då är det äntligen lov! Så himla skönt ska verkligen ta vara på mina lediga dagar! Idag blev jag väldigt sugen på att fika så på vägen hem köpte jag frallor och kladdkaka som jag och Lillsis fikade på nu när jag kom hem! En bra början på lovet kan man ju säga! Nu ska vi ta på oss mjukis och sätta på en film! Klassiska när regnet öser ner utanför.. Ska bli mysigt! Sen hoppas jag min älskade pojkvän kan ladda sin mobil snart så att vi snart kan träffas. Längtar!!





Äntligen fredag

2014-02-07 • 10:41:41 / life of matilda
 Va riktigt glad i morse när jag vaknade! det är fredag och snart lov! Ska bli så skönt! 
Har redan planerat några dagar på lovet och tror det kommer bli perfekt! På söndag till måndag inviger vi lovet med tjejkväll och lite annat. Kommer bli super!
Idag ska jag iaf inte göra något speciellt vad jag vet än men vi får väl se om något ändras.. Ska sova med min älskling iaf det är jag säker på. Men vi hörs senare! 


Min lilla bärhjälp Clara ;)




snart lov!

2014-02-06 • 20:12:55 / life of matilda
Jaha nu är de snart lov och det ska bli så himla skönt!! 
Jag är påväg hem från stallet nu, red ut med Sara, super mysigt faktiskt både hästarna va väldigt pigga! 
Ska äta och sen ta en lång dusch innan jag, min mamma och syster ska kolla på våran serie vi följer, hur mys! 
Men vi hörs sen ska skärpa mig med uppdateringen! Lovar' kram!




sååååååååååååååå arg

2014-02-05 • 23:49:06 / life of matilda
okej. går knappt att beskriva hur mycke jag hatar den fula jepp. ett tag tyckte jag fan va gulligt om han gör så dom delar pengarna men ändå är han en sån fi****a som kastar den fula kulan i golvet. visst visst han spelade ett spel och det är de det går ut på men när man redan vunnit med en annan person kan man väl visa lite hjärta.. det va ju trots allt DOM som vann.. nä ska inte lägga mer energi på det men hade helre sett att dorota fick pengarna så illa är det.. 
nä nu ska jag städa undan lite i mitt rum innan jag tar och lägger mig, är dock inte trött men ska fösöka bli det lite fotr nu haha :) skola imorgon, 3 lektioner sen blir det stallet o rida prinsessan! ska bli super!
natti"

 

lite inspo

2014-02-05 • 18:22:11 / life of matilda
gjorde detta collage lite snabbt precis, blev väl sådär men dessa saker på bilderna gillar jag väldigt mycke! som ni ser gillar jag söndriga byxor väldigt mycke plus att jag älskar klockor!

 

Äntligen påväg hem

2014-02-05 • 16:14:54 / life of matilda
Hatar onsdagar för vi har 5/6 lektioner mellan 8-16.. För jobbigt! Så är äntligen påväg hem, ska käka och kolla gårdagens paradise avsnitt tänkte jag.
Senare ska jag på fotbollsträning ute i det kalla.. Ska bli kul ändå men längtar till våren och sommaren!
Har bokat en sak i sommar och tror därför detta kommer bli den bästa sommaren! Är as tagg men typ ett halv år kvar :(

Babe



 

New in!

2014-02-04 • 21:52:54 / life of matilda
Fick hem dessa godingar igår!! Så himla fina! Har väntat på dom i 1 månad..





Massa krångel

2014-02-04 • 15:48:00 / life of matilda
Som vanligt har bloggappen krånglat idag så blev lite sen uppdatering! 
Skolan har iaf rullar på bra, va på lite dåligt humör ett tag eftersom de finns en del nötter man bara vill slå,. Det gick iaf över! 
Nu är jag hemma och väntar på Kevin så ska jag va med han tills jag ska till gymmet senare, är dock hur trött som helst och skulle hellre lägga mig och sova nu aja vi hörs snart!

Älskar denna bild!



Vad hände idag?

2014-02-03 • 22:36:01 / life of matilda
Jo efter skolan drog jag och Fanny o käkade lite, snackade av oss och hade de mysigt! 
Sen hem Bytte om och åkte iväg på träning, en timmas fys på gymmet med laget, svin jobbigt dock blev jag taggad och när jag kom hem drog jag direkt ut och sprang och efter de tog jag en lång och varm dusch! Nu ligger jag i sängen, kollar paradise och ska snart sova!
Fick hem mina nya skal idag så ska visa er dom imorgon! Natti!

Va lite badasssss idag haha....




Måndag igen..

2014-02-03 • 13:23:46 / life of matilda
Kan inte ens förklarar hur segt de är med måndag, dock är de snart lov och jag längtar ihjäl mig, ska verkligen sova ut o allt sånt!
Menmen det är så de är och nu ska jag jobba företags ekonomi. Slutar 16:00 då ska jag hem och senare ikväll är de fotbollsträning på gymmet hoppas på crossfit för de verkar as kul! 
Tänkte lägga upp min tisdags video sen som blivit väldigt försenad.. Men ah ni får den sen!

Jag&babe




Världs bäst

2014-02-02 • 20:38:21 / life of matilda
Red min fina prinsessa i paddocken idag, barbacka. Det är så himla mysigt så kan inte sluta haha! Iaf när jag va klar åkte jag hem duschade och åt och nu kollar jag film med min familj, eller aa vi kollar på en serie tillsammans och är inne på andra säsongen! Mysig familjegrej!

Imorgon är de skolan och jag är så otagg att de inte går att beskriva dock är de lov efter denna veckan så bara att hålla ut och kämpa mig igenom de..!

Är hon inte för din eller? Dog när jag såg dessa bilder som togs idag, finaste prinsessan!!




Bästa sporten

2014-02-02 • 14:18:17 / life of matilda
Spelade match imorse kl 11:30 och det gick väl ändå bra trots förlusten med 1-0.. Kände att jag ändå presterade bra och denna sport är så himla bra! Älskar den!
Nu har jag bara vart hemma och vänt för att nu åka till stallet och rida bästa hästen! Sen hem och mysa med familjen, perfekt dag hoppas den förblir så, så hörs vi senare!




Mellokväll

2014-02-01 • 20:54:32 / life of matilda
Somnade förut haha men han bara sova några minuter innan jag blev väckt.. Längtar tills jag ska sova!
Nu är det iaf dags för melodifestivalen med min kära familj och pojkvän! Tycker dock de är väldigt överskattat och aldrig några vettiga låtar men de ät tradition så nu får det bli såhär orkar ändå inte göra något annat haha..
Imorgon är de match kl 11:30 med mina zontjejer! Ser verkligen fram emot de, sista matchen vi gör tillsammans tror jag de blir! Men aja nu ska jag kolla!


bra dag än sålänge

2014-02-01 • 15:26:48 / life of matilda
åh va det va  kul att spela fotboll igen efter att haft ett litet uppehåll nu när mina knän vart som värst. kändes dock inte så bra i knäna idag men med mitt knäskydd vågade jag spela ändå. 
första matchen blev det en förlust med 3-2 och andra matchen vann vi med 7-2 måste bara säga att det finns sjukt grymma tjejer i mitt lag.. som jag inte skulle bli förvånad om jag ser dom i landslaget om några år ;)) 
aja sen åkte jag hem tog en lång och varm dusch och sen på med myskläderna och bäddat ner mig under filtar för att få tillbaka den värmen som verkligen helt försvann när vi va ute och spela. lyckad dag på fotbollsfronten iaf.
 
nu väntar jag på kevin som ska komma hit, vi ska nog mest ta de lugnt eftersom jag är rätt seg i kroppen nu och vill helst ligga nerbäddad och kolla film så det får de bli om min kärlek går med på de men ah nu ska jag iaf inte skriva mer för nu kommer han. uppdaterar er snart såklart! 
 
puta lite mer med läpparna då ;)

gårdagens outfit

2014-02-01 • 15:09:10 / Dagens outfit
hann aldrig lägga upp detta igår så det fick bli nu! 
 


 
 






'

zonlagsmatcher

2014-02-01 • 08:19:48 / life of matilda
Godmorgon eller ja har vart vaken sen 05:20 typ haha.. Ska spela två matcher idag och just sitter vi och väntar på att få komma in i omklädningsrummet och sen spela match kl 9 och 11:40 ska bli så kul dock är de svin kallt..:

Cicci posar




Hej! Mitt namn är Matilda Höjer och jag är 16 år, jag bor i kungälv strax utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet Mimers Hus, linjen Ekonomi. På fritiden spenderar jag mycket tid med min pojkvän som jag vart tillsammans med i över 2,5 år, umgås även med vänner, rider och spelar fotboll. Jag är en tjej som älskar att shoppa och det kommer visas upp här i bloggen. Ni kommer även få ta del av mitt intresse för hästar och fotboll. Men bloggen handlar mesta dels om mitt liv, hoppas du gillar det!



Instagram