Bästa kvällen!!

2014-01-31 • 22:37:09 / life of matilda
Aså jag dör! Denna kväll va den roligaste på länge, vi har skrattat som fan och jag kommer ha träningsvärk i magen! Har även gråtit av skratt ca 10 gånger haha! Kan verkligen intyga att jag har dom härligaste vännerna! 
Va iaf tvungen att åka hem nu vilket va väldigt tråkigt.. Dock måste jag upp 05:30 imorgon så måste verkligen sova.. Cup med zonlaget väntar imorgon och jag är så mätt att jag rullar fram fattar inte hur jag ska klara att spela två matcher haha åherre aja de tar vi imorgon! Blir hämtad 06:55 så dags att gå och lägga sig! Natti vänner!
Bilder får ni imorgon!!
Mys outfit var de ja :)


  

Hundmys

2014-01-31 • 16:01:29 / life of matilda
Bästa nova! Kan va den goaste hund jag träffat! Efter att ha gjort lite våfflor har vi nu lagt oss i soffan och hon sover medan jag kollar lite tv..  det snöar super mycke ute vilket är väldigt mysigt när man väl är inne haha värre när man är ute i kylan! 
Tänkte sätta på en film och njuta av att inte behöva plugga och att de är helg! Ska dock snart göra mig i ordning för att sen åka till Heidi och dit kommer lite Goa tjejer så ska vi käka middag och ha det trevligt! Dresscoden är mjukis haha.. Så ska nog köra på onepiece!
Hörs snart! Har även tagit outfit bilder så dom kommer upp!




Helg!!

2014-01-31 • 14:13:48 / life of matilda
Nu är jag äntligen påväg hem! De är Helg och jag är på super bra humör! Taggar kvällens mys med godaste tjejerna men först blir  det mys med Nova en stund, gosehunden!

Jag och min favorit 




Godmorgon ♥

2014-01-31 • 09:48:00 / life of matilda
FREEEEEEDAG! ♥
imorse stog klockan på 07:30 va rätt trött aså, äntligen fredag! hur skönt som helst dock kommer jag spela cup hela denna helgen med zonlaget som jag tränade med i onsdag efter att blivit uttagen. ska bli så spännande, dock är det inte första gången men ändå. känns som  hela laget är väldigt bra därför är det extra kul! 

idag ska jag tillbringa halva dagen i skolan sen ska jag hem och vara hundvakt en liten stund innan jag ska iväg på tjejkväll. känns som att denna fredag kommer bli riktigt bra! håller er uppdaterade under dagen. 
hoppas ni får en go fredag!
 
 

åh äntligen

2014-01-30 • 23:26:53 / life of matilda
kolla vad fint det blev här på bloggen nu, är svin nöjd! dock bara tillfällig header tills jag orkat dra mig ut i kylan  och tagit nya bilder så denna får det bli sålänge, känns kul att det är nytt här och ska försöka uppdatera med mycke bättre inlägg! 
Dagen idag tillbringades i stallet, red på ängen i snökaoset dock va det hur mysigt som helst och vi hade såå kul eftersom båda hästarna va rätt mycke i luften idag, mycke överskotts energi men det är kul dock känns det som att man gräver sin egna grav genom att rida barbacka på ängen när det är -5 haha.. aja båda satt iaf kvar! sen när jag kom hem duschade jag och kollat på tv sen dess.. ska läsa lite på mitt prov jag ska ha imorgon, lite sent kanske men läste förut idag så känns lugnt! vi hörs imorgon! 
p&k ♥
 


 my everything, love you sooooo!

Ändrade planer

2014-01-30 • 14:02:49 / life of matilda
Våran sista lektion va inställd idag så slutade kl 12:25 hur skönt som helst, åkte hem direkt och har käkat lite oså.. Ska plugga lite innan jag drar mig till stallet för att rida prinsessan! Hur mysigt som helst nu när de snöar, Dock kommer de antagligen bli svin kallt vilket är mindre skönt! Hade tänkt att ta med kameran men ingen kan ta kort så de sög ju.. Men nu ska jag ta tag i plugget lite. Puss!

Aså godaste




Dålig bloggapp

2014-01-30 • 08:19:54 / life of matilda
Igår fungerade inte appen och jag va knappt hemma igår så blev lite svårt att uppdatera., hade först friluftsdag med skolan då vi spelade volley boll och de va faktiskt kul.. Sen åkte jag hem och gjorde mig lite mat mäster kock dom jag är ;) sen va det bara att byta om för att dra på fotbollsträning med zonlaget och det gick bra dock va underlaget kaos! Direkt efter tränade jag fotboll med mitt lag så när jag kom hem va jag sååå kall.. Om händer och fötterna dom va helt borta,, gick och la mig efter jag duschat och ätit så vaknade upp rätt pigg idag, måste dock gå upp ur sängen nu! Hörs under dagen 




denna dagen

2014-01-28 • 21:11:02 / life of matilda
Väntade i skolan tills min älskling slutade. Så åkte vi in och mötte pappa så köpte vi en knäskydd till mitt ena knä.. Lite läskig är de menmen hoppas de hjälper!  
Sen åkte vi hem och så har jag och min älskling myst hela dagen bara hållt om varandra hur mycke som helst, han är så bäst! Nu åkte han precis så ska kolla lite tv, måla mammas naglar och sen kolla paradise!




Mongo bild

2014-01-28 • 10:49:26 / life of matilda
Godmorgon!
Vaknade upp till en vit tisdag! De hade kommit super mycke snö imorse och det är ju hur mysigt som helst! Ska snart äta lunch och de är den officiella äta ute  dagen! Men vi får se vad de blir.. Skulle kunna tänka mig pizza haha men de är jag ensam om.. Men nu ska jag jobba matte dom sista 10 minuterna. Hatar matte just nu även om de gått bra för mig i matte så är de så himla tråkigt.. Känner att jag klagar väldigt mycke menmen vi hörs under dagen

Fulaste bilden haha men den bjuder jag på.




Behöver skriva av mig..

2014-01-27 • 23:54:54 / life of matilda
Allt kan ändras så fort känner jag just nu.. Dom vet hur mycke jag vill detta.. Typ mer än något annat just nu. Det skulle vara en sån motivation i skolan, att längta till de datum och hela den grejen.. Känns så tråkigt om som ska förstöra min längtan och vilja att göra detta med ett "nej" fy bara tanken får mig att typ verkligen bli ledsen,. Försöker tänka positivt men magkänslan säger annat.. 

Aja kände att jag behövde skriva lite.. Alla tankar kommer ju som vanligt när man ska sova och vet att man verkligen måste sova för att orka upp.. Är så otaggad på skolan just nu att jag bara vill lägga mig ner på golvet och ge upp.. Orkar inte mer just nu med skolan.. Ge mej lov!! 2 veckor kvar.. Känns som en evighet..
Nä nu ska jag sova, får kämpa mig upp imorgon även om de mesta trycker ner mig och säger att jag borde stanna i sängen.. Hörs imorgon!




Go start på dagen

2014-01-21 • 09:55:03 / life of matilda
Mhhhhh Michis hade bakat till alla i klassen idag så va rätt gott att unna mig lite sötsaker då och då! Försöker hålla mig ifrån sånt och det har gått jätte bra men idag när Michis vart så gullig och bakat så unnar jag mig som sagt! 




Träningsvärk överallt

2014-01-21 • 08:11:14 / life of matilda
Riktigt skönt att vakna upp med träningsvärk i hela kroppen! Då känns de som man gjort något bra!  Fick håltimma första lektionen så behövde inte gå upp förän nu vilken va så skönt! Ska göra i ordning mig och idag ser det ut som att de blir en tisdags video :) som vissa tjatat om så för eran skull! 
Hörs senare under dagen!




Gymmet with my babe

2014-01-20 • 20:21:05 / life of matilda
Tränade med laget på träningsmagasinet och de va svin jobbigt! Men snackade med Emma som skulle till sportlife och kände att jag behövde lite bästis prat så är på sportlife nu och väntar på henne så ska vi träna och snacka av oss!




åh vilken helg!!! - 3 år tillsammans ♥

2014-01-20 • 17:16:08 / life of matilda
åh vilken undrbar helg jag haft. har låtit bloggen vara för att njuta! har sovit hos kevin från fredag till söndag och vi va på spa hela dagen i söndags för att fira våran 3 års dag. så himla mysigt har vi haft det! massa bad, mys, peelingar och annat. sen åkte vi hem till mig fick god mat och så sen sov vi hos mig och snacka om att det va sjukt svårt att gå upp i morse när min prins lång brevid mig och sov! menmen upp kom vi och gjorde god frukost sen åkte vi till skolan, skönt att vi börjde samtidigt!

dagen idag har rullat på med 4 lektioner och nu är jag hemma, har precis bytt om ska på träning med laget, dock inte träna med ska göra mina rehab övningar.. blir säkert bra! vi hörs sen!

bilder från helgen!
världens finaste pojkvän som jag älskar mest!! ♥
 

Gymmet igår och gymmet idag

2014-01-18 • 10:43:03 / life of matilda
Igår tränade jag och Kevin sen åkte vi hem till honom för att sova där jätte mysigt hade vi de och fick veta världens roligaste sak blev hur glad som helst!!  Så imorse stog alarmet på 8:30 och 10 va vi på gymmet ska köra pass kl 11 och tills dess ska vi träna lite överkropp! Sen ska vi åka hem till kev och spendera dagen där!

Från igår:)




Fredagsmys

2014-01-17 • 16:18:26 / life of matilda
Sitter med min kärlek på bettans och ska äta lite sallad innan vi ska till gymmet och träna! Ikväll blir de att sova hos honom, ska bli super mysigt!! 





svar på era kommentarer!

2014-01-17 • 12:46:00 / life of matilda
så här får ni äntligen lite svar som jag lovat att svara på!

Postat av: madde :)
åh vacker
svar; tack så himla mycke, blir såå glad!


Postat av: Indra
Snälla gör videos på din dag och massa i skolan, dina kompisar och killarna hehe;)
svar: jo de är klart jag kan göra de haha.. kanske blir en fredagsvideo idag då :)

Postat av: Anonym
Är tröjan fortfarande lika fin?! http://www.svt.se/nyheter/varlden/angorakaniner-plagas-for-sin-mjuka-pals
svar; angående min pälsponcho. jag tycker du ska ta reda på fakta innan du börjar klaga, denna päls är köpt på en "speciell" butik där dom garanterade att dom inte blivit plågade. dessa kaniner hade en dödlig sjukdom och skulle inte överleva. därför avlivades dom och blev verkligen inte plågade. jag älskar djur och skulle inte ta på mig något som jag vet är "fel behandlat" så nu vet du det. 

postat av: E
kan du skriva om den drycke, gainomax? Hur din kropp påverkas av den och vad den är bra för, varför du väljer att dricka just den osv?
svar: jag täntke skriva ett enskild inlägg om de :)

Postat av: Victoria<3
Superfina armband!!!! Vart har du köpt dom? Vill också ha såna :)
svar: ja visst är dom, älskar dom!! det pärlade med "fuck cancer" är beställt från ungcancer.se medan det rosa är från en butik i kungälv som heter fröken ros! :)

 
Postat av: indra
gör mer videor om dagen, mycket i skolan filma kompisar och speciellt killarna i din klass, snälla du är så sjukt snygg och söt!!
svar: haha ja det ska jag fösöka göra men det är så lätt att man glömmer av filma ;) åh tack snällaste du!
 
Postat av: Isabell Hedberg
Åh vilken sötnos! ^^ Hur gammal är hon? :D Fin blogg förresten 
svar: Nova hon är 3 år. sjukt söt är hon, dock inte min menmen haha.. tack så jätte mycke! 

Snällaste vännens

2014-01-17 • 08:01:12 / life of matilda
Godmorgon! Fanny smsade precis och sa att hon va påväg hit nu! Hur gulligt som helst med tanke på att vi börjar om 1 timma och 40 minuter! Så vi ska väl snacka och göra iordning oss inför skola , inte för de är ngt speciellt menmen! Idag ska jag iaf först till skolan till kl 14:00 sen ska jag vänta i skolan till 16:30 då Kevin slutar och sen ska vi äta i Kungälv och sen träna för vi har bokat ett passa, ska cykla så de blir kanon eftersom de är super bra rehab för mina knän! Hoppas vi kommer med på passet för nu är vi reserv :) menmen så ser dagen ut och antingen sover jag hemma eller så sover jag hos Kevin!
Ha en bra fredag!


Super fina Fanny 

Det slog över

2014-01-16 • 23:04:29 / life of matilda
Är helt plötsligt på världens sämsta humör.. Vill bara sova och skita i skolan imån pga att jag inte pluggat ett skit på provet idiot som jag är. Första gången jag verkligen känner att jag inte kan något..Får skylla mig själv men är rätt sur.. 

Har iaf svarat på kommentarer så det kommer upp imorgon förmiddag så missa inte de. Funderar på att
Göra en fredagsvideo imån men vet inte riktigt kan inte bestämma mig :) vi får se helt enkelt! Nu ska jag sova äntligen! Imorgon börjar jag 09:40 så blir att gå upp vid 8.. Hörs imorgon! Puss

Min bästavän, du och jag mot världen hjärtat! <3


 

stan en snabbis

2014-01-16 • 20:23:52 / life of matilda
jag va tvungen att dra in till stan snabbt för att se om jag kunde hitta någon bikini och lyckligtvis gjorde jag det wejwej! ska göra en sak i helgen som jag inte tänker avslöja än och ah då måste jag ha en bikini och mina gamla va jag inte sugen på att ta på mig, köpte två över delar och en underdel plus två andra saker så tänkte visa er de imorgon! :) 
nu ska jag dra igång med plugget, sent menmen så fick de bli! måste till skolan imorgon för att göra mitt prov sen vill jag inte missa mer, får kämpa min upp och iväg :)

#smile
 

sjuk idag..

2014-01-16 • 13:54:11 / life of matilda
godmorgon kära ni!
vaknade i morse med sjukt ont i magen och mådde allmänt dåligt så blev att stanna hemma idag, kände att det behövdes, har inte gjort något speciellt, mest legea i sängen och kollat på tv. 
Gjorde mig precis lite frulle som jag tryck i mig, va inte så specillet sugen på mat om säger så, tänkte dra igång med lite plugg nu som vanligt i mitt just nu rätt tråkiga liv som endast går ut på att plugga hela tiden. men så är det väl för dom flesta som går gymnasiet och valde plugglinjen ekonomi haha.. ska inte klaga!
p&k ♥

 
jag och mina små äpplen i hissen igår. 

Rehab träning

2014-01-14 • 14:40:06 / life of matilda
Är på gymmet nu, ska träna rehab för mina knän, inget gym bara cykla och göra mina knä övningar så blir de! Har bara  17% på min mobil så den dör nog snart :( hörs senare

Ful asssss hellllll 



#happiness

2014-01-14 • 10:22:29 / life of matilda



inte på humör igår

2014-01-14 • 09:24:44 / life of matilda
Godmorgon!♥
blev aldrig att jag kände för att uppdatera igår, va på lite dåligt humör efter att jag vart hos sjukgymnasten/läkaren, på grund av mina resultat oså, tänker berätta om det i ett inlägg senare. 
idag är det iaf skola, vaknade upp till massa snö ute vilket är så mysigt! dock jobbigt när man ska träna och rida men de hinner försvinna innan jag får göra det igen... ska till gymmet direkt efter skolan och köra egen rehab. ska tillbaka nästa veckan och har fått massa övningar jag måste göra varje dag. så det är planerna idag, vi hörs under dagen, puss!

 

Måndag igen

2014-01-13 • 09:54:31 / life of matilda
Detta är sista måndagen jag börjar klockan 12.. För nu har dom ändrat mitt schema så börjar 09:40 ist,,menmen får sluta tidigare på fredagar så de är värt! 
Nu ska jag iaf dra mig upp för att göra i ordning mig. Går till klockan 4 idag och sen ska jag till en sjukgymnast/läkare son ska kolla på mina knän och se hur de verkar! Får se vad hon säger annars går jag på träningen ikväll. Förhoppningsvis är de inget fel på dom men har lite svårt att tro de..

Idag ska jag svara på lite kommentarer! Hann aldrig det igår!




Hur fin?!

2014-01-12 • 21:24:03 / life of matilda
Åkte till stallet vid 2, red ut med Sara och det va sjukt mysigt i det soliga vädret, dock va de väldigt kallt så höll på att frysa ihjäl haha.. Efter de åkte jag hem, åt tacos och tog en lång dusch o nu kollar jag film med min familj och de kommer jag fortsätta med resten av kvällen! Vi hörs imorgon eller senare! 

Visst är hon hur fin som helst?! Och den gosiga fluffpälsen blir man ju kär i haha dock ska vi snart raka bort den!
Hon är den bästa och den finaste






Älska vädret ju!

2014-01-12 • 13:10:14 / life of matilda
Idag är det sol och -2 grader! Super mysigt väder!! Så glad att slippa se regn hela tiden! Nu hoppas jag bara på lite snö också! 
Idag är planerna att åka till stallet vid halv 2,rida prinsessan och sen åka hem och svara på lite kommentarer jag fått som jag tänkte vara gullig att Svara på så de ska jag göra annars är de inget speciellt som ska göras!
Vi hörs under dagen!

Min älskade kaninpäls




Jobbar på att bli biff

2014-01-11 • 20:12:21 / life of matilda
Har vart en mysig dag idag verkligen!  Vaknade upp i min älsklings famn vid 11 så låg vi kvar och gosa i 1 timma den käkade vi god frukost och tog de lugnt! Vi bakade också för  att vi firar Maria som fyllt år så bakade lite muffins så käkade vi faktiskt de innan vi drog till gymmet, va där ca 2 timmar och det  riktigt skönt!! 

Nu har vi käkat oxfilé och spelat lite kort och ska nu slå oss ner framför tvn! Hörs sen




Riktiga idioter finns de allt

2014-01-10 • 22:50:55 / life of matilda
Idag lastade vi kevins moppe och lämnade in den på verkstaden så får vi se om den kommer tillbaka eller om dom löser in den..
För några jävla idioter har försökt sno hans moppe precis utanför hans hus och när dom inte lyckades starta den drog dom sönder styret så styret står åt vänster och fram hjulet åt höger plus massa andra skador, eftersom dom inte fick igång den kasta dom den typ precis runt örnet av deras hus.. Såååå synd att de finns sånna idioter som inte har bättre för sig, kan tänka mig att de är typ 13 åriga efterblivna killar som inte har nått vett.. Jävligt osmarta också!! 

Menmen så är de nu och vi har iaf ätit väldigt god mat och kollat tv o myst i soffan hela kvällen! Perfekt fredag!


Pärlan ;)

Freeeedag

2014-01-10 • 15:10:07 / life of matilda
Denna dagen har rullat på super bra! Är nu påväg hem har rätt bråttom för blir hämtad halv 4 och är inte ens nära hemma plus att jag måste packa menmen., 
Sjukt mycke man uppskattar helg när man går i skolan, vart på bra humör hela dagen och skrattat så jag lipat typ 4 gånger haha.. Så skönt med helg! Och sen ska spenderas på bästa sätt! Blir att sova hos Kevin idag vi ska nog träna imorgon iaf annars får vi se vad vi hittar på! Men nu fryser mina fingrar bort så uppdaterar mer senare!




Gymmet och blir biff!

2014-01-09 • 20:56:51 / life of matilda
Åkte till stallet efter skolan i ösregnet! Fruktansvärt vad de regnade så jag och Sara bestämde oss för att fixa stallet och sen ta in hästarna och låta dom torka istället för att dra ut dom i ösregnet för de är inte roligt för varken oss eller dom.. Så när vi va färdiga drog vi till gymmet och biffade oss och nu är vi färdiga och ska hem duscha och göra hårinpackning och lite så tänkte jag :)




det värsta jag vet är

2014-01-09 • 14:45:00 / life of matilda
cancer. 
jag hatar det så sjukt mycke att det inte går att beskriva så jag vill såklart hjälpa till att stödja cancer forskningarna så mycke jag kan och det gör jag genom att köpa olika saker där pengarna går dit och även skicka in bidrag och sånt! det tycker jag alla ska göra och speciellt när smyckena är så fina!

dessa kommer jag bära på min arm!


 
 
 

bloggtips!

2014-01-09 • 11:54:00 / life of matilda
tänkte passa på att tipsa om min kompis saras blogg!
på hennes blogg som är nystartad kan ni läsa om hennes träning, ridpass på alla sina hästar och tips osv. tycker ni ska kika in där!

sara är ägare till min medryttarponny Jasmine och jag är oerhört tacksam för att du låter mig rida kvar hos er sara. du är så duktig på att rida och allt kring hästar och känner därför en trygghet att alltid ha dig brevid mig när jag stöter på problem! tack för att du finns där då! ♥

http://thatgirldailyyy.blogg.se

 

Trött idag

2014-01-09 • 09:48:42 / life of matilda
Godmorgon!
Alarmet ringde 9 Och har snoozat till nu så jag måste verkligen upp nu. Haha 45 min efter alarmet ringde.. Börjar runt 11 idag. Har 3 lektioner idag och sen ska jag till  stallet och försöka rida vi går väl se hur de går med tanke på Mina knän menmen de löser sig. Nu ska jag iaf gå upp. Har idrott första lektionen så behöver ju inte fixa mig speciellt mycke iaf! :)
Hörs under dagen! Två tidställda är publicerade så dom kommer upp under dagen!




Bilder från stan

2014-01-08 • 19:16:26 / life of matilda
 Va runt och kollade lite, köpte en tröja och ett iPhone skal så visar er senare för nu är jag påväg hem.. Ska inte göra något speciellt och imorgon har jag sovmorgon! Grymt skönt! Mötte upp Kevin och hans kompisar på bussen så får väl se om han hänger med mej hem eller vad som händer! Tog iaf lite bilder i stan så tänkte att ni skulle få se dom hehe :)

Min bästa<3






Fitnessbrudarna

2014-01-08 • 16:52:16 / life of matilda
Första dagen i skolan har vart så seg! Menmen kämpade mig igenom den och eftersom jag och Fanny har bestämt oss för att äta nyttigt och träna mer från och med imorgon bestämde vi oss för att äta Burger King sista gången nu innan imån så vi drog in till Nordstan! Vi ska kolla runt lite och sen åker vi nog hem!



 

Är detta ett skämt..

2014-01-08 • 06:42:50 / life of matilda
Tror ni jag kunde sov igår? Svar nej.. Aså nu när mitt alarm ringde trodde jag helt ärligt att det va ett skämt! Jag pallar inte gå upp så passar på att blogga medan jag tvingar mej själv att hålla ögonen öppna, ser redan nu fram emot att komma hem och lägga mig i sängen.. Dock går jag 8-16 idag och de suger att gå så länge första dagen.. Aja får väl försöka orka! Vi hörs under dagen för nu måste jag dra mig upp..

Ha en bra första eller för vissa andra skoldag!:)




Ångesten har dragit igång

2014-01-07 • 23:50:47 / life of matilda
Stannade hos Kevin ett tag, vi kollade lite film och käkade popcorn, som jag älskar den killen! Han får mig att må så himla bra, sjukt lycklig med honom!  Åkte sedan hem käkade och satte mig i soffan då de va 3 program i rad jag ville se haha.. I mellan tog jag en dusch för att fräscha till mig lite.. Typ då kom ångesten över att de är skola imorgon.. Gah är så otagg på skolan imån att jag bara vill krypa ner  under täcket och vakna när de är lov nästa gång.. Haha önsketanke! Nu ska jag sova iaf så vi hörs imorgon! Puss!!




Leopard osånt

2014-01-07 • 15:54:00 / life of matilda
Har tillbringat hela dagen åt att skriva klart en inlämning så nu är den klar! Skönt! Nu har jag fixat mig lite, ska till Kevin och hämta lite saker som jag glömt, stannar där en lite stund tror jag får väl se hur de blir. Har ingen planering idag haha han ville  träna men jag har för ont i mina knän så  aja vi får se.. Lite onödigt inlägg blev den




new in - michael kors

2014-01-07 • 12:56:00 / life of matilda
 
fick denna godingen igår, super nöjd dock är den liten jämfört med det jag har nu men ser fram emot att byta ut min slitna plånbok mot denna, 

Sista dagen

2014-01-07 • 11:38:52 / life of matilda
Ångest! Idag är det sista dagen på lovet.. Har inte taggad denna dag! Är inte sugen på massa plugg, prov osv. Kan lova att de hade vart så mycke roligare att gå i skolan om man inte hade läxor och prov! Kanske något dom bör tänka på när dom pepprar oss med plugg hela tiden.,.

Aja jag vaknade nyss iaf, kunde inte somna igår.. Idag har jag inga planer ska vila mig och min stackars kropp, rätt tråkigt avslut på lovet men så får de faktiskt bli nu! Vi hörs under dagen!




bästa nii!!

2014-01-06 • 23:05:53 / life of matilda
blir så glad när jag ser att statistiken går uppåt! ni är helt klart bäst! håller precis på att göra lite inlägg inför imorgon! 

Håller på att kolla på paradise hotel som är väldigt efterlängtat. imorgon ska jag bara ta de lugnt. min kropp är typ paj, mina knän värker och lite annat  så blir att vila upp mig. hoppas att jag ska kunna rida på torsdag för de vill jag verkligen, snällaste sara tog stallet åt mig imån! kommer ett inlägg ang de imån! hoppas ni ser fram emot min bloggning imån! :) men nu ska jag sova, så vi hörs imån för detta blir sista inlägget för idag.! pussss

 

Snart vanliga rutiner igen

2014-01-06 • 18:43:26 / life of matilda
Imån är det sista dagen på lovet, ett grymt lov som gått för fort! Dock ska de bli skönt att komma in i rutiner, träffa vännerna och allt sånt, dock de där jävla plugget haha de behöver verkligen inte komma tbx, dock har jag två inlämningar  plus ett prov som jag redan nu vet om, det suger.. ena måste jag bli klar med ikväll och den andra är ett tag kvar tills den ska in men har inte ens börjat haha,, menmen nu ska jag ta tag i plugget, lägga in bilder från kameran till datorn och förbereda lite inlägg ;)





Mysigaste som finns

2014-01-06 • 14:05:21 / life of matilda
Min systers kompis ida har en liten hund som heter Nova så när dom är med varandra brukar jag passa på att sno Nova för att mysa och njuta av hundlivet haha.. hon är ju bara så mysig!

Idag kom även min Michael kors plånbok som vi beställt så tänkte visa den senare idag, gillar den väldigt mycke dock va den lite mindre än va jag trodde men skit samma! Så bild på den kommer upp senare!
Men nu ska jag förstätta mysa haha!

Fina Nova, bild av mig!:)



Måndag 6/1

2014-01-06 • 11:43:03 / life of matilda
Godmorgon, snacka om att jag sov stenhårt i natt haha va så trött! Imorse vid 11 vaknade jag upp med rätt go träningsvärk och såklart ont i knäna menmen idag ska jag inte göra något speciellt, bara ta de lugnt, städa mitt rum tänkte jag för de har äna blivit stökigt nu under helgen då jag inte orkat lägga in kläderna när jag kommit hem så sent,, aja idag har jag inga planer så vi får  väl se om något dyker upp :)

Mina babes igår




Instagram - matildaemmy

2014-01-05 • 21:53:49 / life of matilda
Om ni vill se mer bilder och speciellt videos borde ni ta och följa mig på instagram! 

*matildaemmy*



Ont överallt haha - riktiga idioter finns de

2014-01-05 • 21:43:50 / life of matilda
Imorse mötte vi Ytterby och vann med 2-1 vi va såååå glada sjukt!
Sen va de bara att ladda om för vi hade bildat ett 97/98 lag som  vi mötte damlag med, pin haha! två stora förluster och den en oavgjord match, kan ju säga att vi spelade katastrof med som 16 åring spela mot stora 30 åringar så tar de inte så hårt, är knappt arg :) dock är de ju synd att det finns sånna sjuka idioter på läktarna som beter sig som svin när vissa av dom redan åkt ut ur cupen, sen hacka på oss haha nej de är pinsamt och patetiskt! Riktigt omoget är de och hoppas verkligen ni fick ut något av de era små äckel :))
Nä skit samma! Nu är jag hemma, mina knän värker som bara den, kommer sova gott inatt de känner jag på mig! 






Ytterby cup

2014-01-04 • 17:23:26 / life of matilda
Igår träffade jag först mina kära vänner från klassen, åt med dom och bytte julklappar! Sen gick jag till mimers hallen för att spela Ytterby cup! Va så nervös men de va riktigt kul! Vi spelade lika första, vann andra och förlorade sista vilket ledde till att vi kom tvåa i gruppen och gick vidare till slutspel som vi ska spela imån! Den åkte jag och Kevin hem till mig, och så sov han här! 

Imorse vaknade vi 12 haha.. Gjorde pannkakor till frulle och tog de bara lugnt. Nu har jag fixar mig och ska åka ner till hallen och kolla på vårt damlag!  Så vi hörs!

#nytagenbild



 

frågor om mitt 2013

2014-01-02 • 12:32:00 / life of matilda
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Svar: jadå, jag reste utomlands själv tex,

 Hur har ditt 2013 varit?
svar: grymt, har verkligen varit ett så himla bra år, visst har de funnits down perioder men inte många!

 Blev du kär i år? 
svar: min kärlek till min älskade pojkvän växer hela tiden! så ja!

 Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
svar: 20 mars då vi åkte till polen, en resa som jag aldrig kommer glömma, sjukt

Vad är din största framgång 2013?
svar: framgång och framgång men tävlade bohuscupen med helt okej stilpoäng, det är jag nöjd över!

 Vad spenderade du mest pengar på.?
svar: kläder, mat haha..
 
 
Gjorde någonting dig riktigt glad?
svar: mina vänner, pojkvän och familj såklart men även väldigt glad och lättad över att jag känner mig nöjd med mitt gymnasieval och nöjd med klassen.
 
Vem har du umgåtts med mest?
svar: min familj, kevin och klasskompisarna som man träffar varje dag,,
 
 
Har du haft ett förhållande under 2013?
svar: ja och jag är så himla lyckligt kär!
 
 
 Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
svar: nej tror jag inte, eller en resa till värmen!
 
 
 Vad gjorde du på din födelsedag?
svar: var först i skolan sen bowla jag med min familj och kevin, sen käka vi på restaurang :)
 
 Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
svar: ja klart, om pepsi inte dog. de krossa mitt hjärta verkligen.

 
 De bästa nya människorna du träffade?
svar: nya människor, måste vara mina nya klasskompisar och framför allt fanny som jag är så glad att jag träffat, känns som jag kännt henne hela livet, hon är bäst
 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
svar: du måste tro på dig själv, för du kan.

Uppe tidigt!

2014-01-02 • 12:02:56 / life of matilda
Uppe klockan 9 i morse. För att åka till stallet och fixa och rida prinsessan som fyllde 27 år igår! Min gose! Så äpplen med idag så ska hon få lite! Sen ska jag i väg vid 3 och i eftermiddag ska jag träffa Kevin så sover vi nog hos mej eller han, vi får  väl se hur de blir men vi hörs senare!

Igga min dubbelhaka haha



Dagen - 1 januari

2014-01-01 • 23:14:09 / life of matilda
Min nyår va helt grym! Berättar om den i ett inlägg med bilder också! Imån kommer de nog upp! 
Idag har jag iaf slappat, vaknade hos min pojkvän vid 11 och låg kvar i sängen till halv 2, sen hem käka pizza och vidare till inventering med laget, det tog 5 timmar. Aldrig vart med om något Segare.. Aja nu är de  över och jag har precis tagit en varm dusch och bäddat ner mig i sängen, mys! Är döds trött!

Från inventeringen



Hej! Mitt namn är Matilda Höjer och jag är 16 år, jag bor i kungälv strax utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet Mimers Hus, linjen Ekonomi. På fritiden spenderar jag mycket tid med min pojkvän som jag vart tillsammans med i över 2,5 år, umgås även med vänner, rider och spelar fotboll. Jag är en tjej som älskar att shoppa och det kommer visas upp här i bloggen. Ni kommer även få ta del av mitt intresse för hästar och fotboll. Men bloggen handlar mesta dels om mitt liv, hoppas du gillar det!



Instagram