new in - 3 stycken johnny bulls

2013-08-31 • 18:06:00 / life of matilda
guuud va jag är kär i alla 3!
åkte iväg för att köpa ett par men kunde inte bestämma mig så slutade med tre stycken, ska testa och känna så får vi se om jag behåller alla men de är väl 99% säkert att jag har kvar alla :D tagga hösten ♥
 
höga med stjärna ♥
 
höga bruna ♥
 
låga bruna ♥
 
alla mina älsklingar!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har bruna, och dom färgar av sig på byxorna!!! Det mesta går bort i tvätten, men det är fortfarade lite sträck kvar, om man inte tvättar dom två gånger eller så. Det bästa är att ha svarta byxor till dom så du vet! Och varför köpte du inte prime när du ändå lägger tusen spänn på tre par?

2013-08-31 ♥ 20:06:11
Postat av: emmy du vet vem

geee mig ett par :(

2013-08-31 ♥ 21:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
 
Hej! Mitt namn är Matilda Höjer och jag är 16 år, jag bor i kungälv strax utanför Göteborg. Jag går första året på gymnasiet Mimers Hus, linjen Ekonomi. På fritiden spenderar jag mycket tid med min pojkvän som jag vart tillsammans med i över 2,5 år, umgås även med vänner, rider och spelar fotboll. Jag är en tjej som älskar att shoppa och det kommer visas upp här i bloggen. Ni kommer även få ta del av mitt intresse för hästar och fotboll. Men bloggen handlar mesta dels om mitt liv, hoppas du gillar det!



Instagram